Testimonial


TESTIMONIAL EVERLYNN


Alhamdulillah sy sgt berpuas ati dgn produk everlynn stelah sbulan mgunakannya..
Sblum mgunakan everlynn sy mpunyai mslh jerwat & sbgai permulaan sy hanya mgunakan collagen serum + mask + purifying cream..slama seminggu mgunakan 3 item ni jerwat beransur surut, kulit tidak berminyak, makin putih & berseri2 gtu..hehe..kmudia sy mencuba set skincare slama 2 mggu & ini adlh hasilnya..mmg menakjubkan+puasati sgt2..jerwat lgsung dh xde & parut pun hanya tinggal ckit2 je..pori2 pun dh tetutup..alhamdulillah…x sbr sgt nk tgu licin sepenuhnya muka ni mcm baby gtu..:)..so sesape yg blom mncuba cepat2 try & dpt kan hasil yg magik ni..




After 1 month menggunakan Collagen Sheet Mask+ Skincare Set & Collagen Serum,jeragat semakin nipis/berkurangan juga skin tone saya sudah sekata.



“skin sy ada mslh jerwat yg agak serius.. sy hanya mggunakn collagen serum+mask je slama 3 mggu ..skrg jerwat sy surut dan kering..hanya tinggal parut2 je…jerwat baru pun dh x naik lg…wpun x licin sepenuhnya lg tp stil; ada perubahan..best sgt..”








setelah memakai set everlynn..collagen mask and serum..for about 1 month plus..now i need no concealer..sbb parut2 n jerawat sudah GONE! ehee..mungkin sekali sekali ade la tumbuh kut jerawat sebiji..tp cepat hilang n tak merebak kat satu muke pun.and the great part is now..kalau keluar pakai everlynn's day solution only..klu rajin tambah sikit blusher n eyeliner..x pakai foundation at all..

yang penting.. i love my skin NOW!! like i love my baby's skin...only everlynn day solution or also known as bb cream..but seriously it is now more moist n soft..n glowy too!! Everlynn terbaiiik!!! LOVE YOUR SKIN , LOVE YOUR BEAUTY, LESS MAKE UP FOR NATURAL BEAUTY.. * na edan *




After 1 month menggunakan Collagen Sheet Mask+ Skincare Set & Collagen Serum,jeragat semakin nipis/berkurangan juga skin tone saya sudah sekata.




 Penggunaan collagen serum+mask EVERLYNN selama 3 minggu.kulit bertambah lembut, jerawat makin pudar n liang minyak tersumbat hilang..mmg berbaloi2..luv EVERLYNN




hasil penggunaan oxygenate collagen mask & collagen serum membuatkan skin kusam bertambah bermaya & bintik3 hitam di sekitar hidung mulai hilang!!~










Masalah jerawat semakin berkurangan dengan penggunaan produk EVERLYNN.Hasil setelah 18 hari penggunaan, jerawat semakin berkurangan & samar-samar. 

Penggunaan Multi Perfection Cream dr Everlynn..guna xsampai pun 2minggu dh nmpk hasilnye, kulit smkn bersih,cerah,berseri, parut jerawat pon dh smkn pudar&wrn kulit pun dah sekata.. 











Seorang lagi pengguna Everlynn yg memberikan testimoni -scars di ats dahi, makin berkurangan setelah memakai skincare everlynn :)good skincare must be shared :)


testimonials : whitehead sejak zaman berzaman sudah hilang :));p almost 10days guna day solution & multiperfection EVERLYNN alhamdulillah..... terbaikkkkk :)




sebelum : berminyak sikit, pori agak besar jika lihat dengan dekat..
selepas seminggu : muka mula mengelupas kt area bermasalah je, merah tahap paling tinggi tapi tahan je la sabar..
selepas sebulan : menggelupas kurang sikit, less oily, pori pori makin rapat.
sekarang : makin glowing & muka makin bersih.
 — 



















EVERLYNN - SKINCARE THAT CARES FOR YOUR SKIN
grab now....contact me for more info 
hidayah : 0148466814
emel: nurbeautyforever@gmail.com