Thursday, 17 April 2014

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB

                              

 
KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :

1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik. 
6) Membentuk badan menjadi cantik 
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi 
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung

** lebih 300 testimoni berjaya di kumpul..
*** seperti yg diiklan dalam majalah dara, mingguan wanita dan hijabista
**** dapatkan hanya yang original 



                                                           DEALER DAN AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!

                                                               UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN
                                                                   SMS/WHATSAPP 014 8466814
                                                         PM :  www.fb.com/messages/Belvya.Malaysia

Tuesday, 18 March 2014

Tab ex kini kembali



                                                                                      



Selesaikan semua masalah kulit terutamanya Jerawat & Pigmentasi teruk dan Cerahkan kulit anda stail selebriti!
Cantik dan sihat sepantas 2 minggu!

Kembalinya sebuah Ikon Kecantikan
tabEX - Berkelulusan KKM MAL14015007NC

Memperkenalkan semula tabEX, rumusan ‘L-Glutathione Murni’ yang merupakan satu penemuan untuk kecantikan dan kesihatan yang menyeluruh. Terdapat lebih 89,000 artikel penyelidikan perubatan yang diterbitkan di seluruh dunia berkenaan L-Glutathione ini mendapati kesan positif terhadap kecantikan dan kesihatan manusia. Ternyata tabEX adalah merupakan jawapan kepada penjagaan kecantikan menyeluruh, sebagai keperluan asas kepada mereka yang tidak mahu dimakan usia dan kepada mereka yang sentiasa mendambakan kulit cerah bersinar, halus dan bebas dari sebarang masalah, selain menjauhkan daripada 70 jenis penyakit berkait kekurangan Glutathione dalam badan.

Berbanding kebanyakkan suplemen kulit yang mengutamakan kolagen dan antioksida, tabEX berjaya membawa konsep penjagaan kulit dalaman ke tahap yang lebih tinggi dengan melibatkan perlindungan dan pengaktifan semua sel-sel manusia, selain mampu mengoptimakan kesihatan secara keseluruhan. 

Peranan tabEX untuk Kecantikan
√ Sebagai anti penuaan keseluruhan
√ Mengurangkan kedutan, garis-garis halus dan tompok kering
√ Menegangkan dan meningkatkan keanjalan kulit.
√ Melindungi kulit dari UVA & UVB dan radikal bebas.
√ Mencerahkan dan menyerikan kulit
√ Meyekatakan warna kulit muka dan badan secara
keseluruhan
√ Menghapuskan pigmentasi.
√ Merawat penyakit kulit
√ Menghaluskan kulit
√ Menghapuskan dan menghalang pembentukan semua jenis jerawat
√ Membantu mengecilkan pori-pori kulit
√ Memulihkan jaringan struktur kulit yang rosak
√ Mengurangkan selulit dan kulit ‘orange-peel’
√ Mengurangkan parut
√ Mencegah rambut gugur
√ Merangsang pertumbuhan rambut & kuku yang sihat
√ Mencegah pembentukan lemak degil berkait peningkatan usia

Peranan tabEX untuk kesihatan yang optima
√ Meningkatkan tenaga secara dramatik
√ Menguatkan sistem imunisi
√ Memperbaiki penglihatan
√ Menaturalkan radikal bebas
√ Membantu mengurangkan katarak mata
√ Memperbaiki jantung dan fungsi paru-paru
√ Mengeluarkan logam berat seperti mekuri dari badan.
√ Menyahtoksik dan meningkatkan fungsi hati
√ Melindungi daripada penyakit-penyakit degeneratif
√ Mengurangkan risiko kanser
√ Mengurangkan keradangan atau bengkak
√ Meningkatkan prestasi sukan dan pemulihan
√ Meningkatkan stamina dan daya tahan badan
√ Meningkatkan daya ingatan dan fokus minda
√ Memperbaiki mood dan bertindak sebagai anti kemurungan
√ Memperbaiki mutu tidur dan mengubati insomnia
√ Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
√ Menstablikan vitamin C & D dalam badan
√ Mempercepatkan penyembuhan luka dan lecur
√ Memperbaiki masalah tekak, telinga dan hidung


sms / whatsapp 0148466814 untuk order dan pertanyaan. 
psssttt..ade promosi. hubungi sy segera utk dapatkan harga promosi.

Monday, 24 February 2014

KELEBIHAN RADIGLOW SKINFINITI

                               

                              



                            


Harga sekotak ( 2 botol ) rm180
Harga 2 kotak ( 4 botol ) rm310

UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN
                   SMS/WHATSAPP 014 8466814

KELEBIHAN RADIGLOW

Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.

Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.

Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.

Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.

Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.

Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.

Mengecilkan pori-pori kulit.

Meningkatkan kualiti tidur dan banyak lag
  • i

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB

                              
               
                           


                              
                          




KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB :

1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)
3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)
4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik.
6) Membentuk badan menjadi cantik
7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu
8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)
9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.
10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi
11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant
12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit
13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan
14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan
15) Menggunakan teknologi nano yang terkini
16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung



                                                DEALER DAN AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!

                                                               UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN
                                                                   SMS/WHATSAPP 014 8466814
                                                         PM :  www.fb.com/messages/Belvya.Malaysia


Saturday, 22 February 2014

TESTIMONI BELVYA PSS

Assalamualaikum...
Arini nak update lagi testimoni Belvya PSS...Setiap hari ade sahaja testimoni yang diterims daripada pengguna setia belvya pss..ade yang pakai baru 5 hari da nmpk perubahan..ade yg pakai seminggu kawan2 da tegur muka da nmpk runcing...anyway result setiap orang lain2 tau..ikot metabolsm dan cara masing2 gune belvya pss..jom tgk testimoni belvya pss 



                      


                         


                           


                             


                              


                                      


                                

                            
                                      



                                       



                                           


                                                   
                                  



                                    


                                  


                                



                                                      DEALER DAN AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!

                                                               UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN
                                                                   SMS/WHATSAPP 014 8466814
                                                         PM :  www.fb.com/messages/Belvya.Malaysia






 




              
      









Friday, 21 February 2014

KHASIAT GARAM LAUT MATI YANG TERDAPAT DALAM BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB




Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya

1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)
2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)
3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru
4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan
5. Melembabkan kulit yg kering
6. Mengecutkan Jerawat
7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)
8. Anti-selulit
9. Menghaluskan & melembutkan kulit
10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur
11. Anti oksida yg tinggi
12. Energizing
13. Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit

Selain boleh melenyapkan lemak di badan, Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi 5 esen aromaterapi terpilih yang boleh menjadikan seseorang individu awet muda dan melambatkan proses penuaan, selain turut memberi kesan positif pada emosi dan psikologi. Ini tentu nya membuatkan anda tampil segar, gembira dan kekal aktif sepanjang hari !!



DEALER DAN AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!

UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN
SMS/WHATSAPP 014 8466814






Tuesday, 24 December 2013

PROMOSI YEAR END SALE BELVYA


Assalamualaikum...fuh..lame dah tak update blog ni..da berhabuk da...hihihi
Arini just nak post pasal promosi year end sale BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB. jimat u oll...harga sebenar RM85 (sm) / RM90 (ss). Now hanya RM75 (sm)/RM80 (ss)..JIMAT RM10 untuk setiap kotak. sape nak bagi kan...ramai yang dah grab peluang ni..ade yang beli sampai 3 sekali gus... =)
Now Belvya da masuk MINGGUAN WANITA DAN DARA.COM. Tak lame lagi masuk HOT FM. 
TESTIMONI PON DAH BANYAK GILE...tak larat nk upload da..hihihi.
Anyway...if korang nk tgk testimoni yang banyak gile tuh..boleh jugak like my page 
BELVYA MALAYSIA ...kat situ banyak lagi info pasal belvya pss ni...

DEALER DAN AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN !!!

UNTUK ORDER DAN PERTANYAAN
SMS/WHATSAPP 014 8466814