Saturday, 4 August 2018

Dqueen Bengkung

Kebaikan D'Queen Bengkung

=====================

.

.

👙Mempunyai 16 tulang  pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkung sekaligus)

.

👙Material kain yang sangat bermutu tinggi

.

👙Sesuai untuk lelaki dan wanita

.

👙Bagus untuk support tulang belakang

.

👙Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda

.

👙Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga

.

👙Mempunyai 2 colour hitam & nude

.

👙Tidak akan berlipat & bergulung .

.

👙Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL

.

.

Harga : Rm90 tak masuk postage 

Cara order : Whatsapp terus ke 0148466814 atau terus klik link ni https://linktr.ee/nurbeautyforever dan update kami ukuran pinggang korang dalam inchi .

.

.

Kami akan suggest size yg tepat , sebab kalau salah kite tak boleh tukar ya sebab nak jaga kualiti hygine .









Wednesday, 1 August 2018

HELLO CANTIK MINERAL LOOSE POWDER

Walaupun ramai yang bagi feedback Pakai Hello Cantik fd tak yah guna bedak pun dah cantik.

.

Macam sebelom ni founder kita pakai Laura Mercier  LP (harga Rm 169) tapi pakai bila nak keluar lama2. Sebab sayang nak pakai hari2. Hehe. Tapi bila dah ade Mineral Loose Powder Yang harga dia jauh lebih murah ni,  terus la pakai hari2. Rase tak lengkap klo tak dap dap sikit MLP . Dah la wangiii. Dia akan buat foundation LOCK dan statik je. Awak akan nampak perbezaan yang ketara tu. Make up nampak mahal lain machemmm 😆


Sebab tu lepas pakai Hello Cantik booster serum foundation awak pakai Mineral Loose Powder dia akan stay je cantik macam tu..☺️ ingat, Tujuan dia untuk KUNCI foundation di wajah tu. 

SPECIAL PRICE : RM70 (NP: RM80)

Harga super jimat dengan pembelian kombo HELLO CANTIK BOOSTER SERUM FOUNDATION + MINERAL LOOSE POWDER

CARA ORDER : WHATSAPP 0148466814 OR TERUS KLIK LINK NI https://linktr.ee/nurbeautyforever


Saturday, 21 July 2018

Testimoni Belvya Gold 24K Edition

Alhamdulillah belvya dah berada dipasaran hampir 6 tahun. Dari belvya pss upgrade ke belvya gold edition and finally upgrade ke gold 24k edition . Terima kasih kepada yang memberi kepercayaan  untuk belvya membantu masalah lemak korang. Best tau dpt tolong korang ni, korang happy saya lagi happy!

.
So apa beza Belvya dengan produk slimming yang lain di pasaran ni?
.
Huishhhhh banyak bezanya.
.
Biasanya kita dengar produk slimming ni krim pastu panas bila panas, mula la gatal-gatal tak selesa TAK TAHAN.
.
Lagi satu ubat kurus, ni pun rasa was-was nak makan hari-hari takut rosak buah pinggang, buah pinggang takleh beli wey mahal! .
Senang pakai scrub belvya ni, gosok-gosok tu bukan sahaja pecah lemak, kulit pun makin cantik dan bersih tau. Ditambah pulak serbuk emas 24k ni , nak tahu tak apa benefits serbuk emas 24k di kulit kita? .


WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link https://linktr.ee/nurbeautyforever









Friday, 2 February 2018

New Belvya 24 K Edition









Rahsia Badan Kurus. 
Dagu Runcing, 
Muka Vshape, menghilangkan selulit dan 
rekahan kulit dengan formula 
hebat oleh team r&d kami. Boleh 
scrub pada mana2 tempat yang
mempunyai lemak seperti 
perut, peha, lengan dll. 

Dengan tambahan serbuk emas 
tulen 24Karat, Apple stemcell, 
Collagen, Vit E dan Vit C 
menjadikan kulit cerah 
berseri-seri, awet muda, anjal , 
hilangkan jerawat dan jeragat,
hilangkan garis-garis 
halus tanda penuaan. 
Dapat menghaluskan liangroma, 
melembutkan kulit,memberi kulit
muka lebih bermaya serta
merawat semula kulit daripada
kerosakkan disebabkan oleh 
pancaran matahari. 









Whatsapp 0148466814 or klik je link whatsapp 





Thursday, 21 December 2017

Promosi Yes BELVYA GOLD EDITION

Assalamualaikum.

Promosi YES BELVYA GOLD EDITION berlangsung sekarang 
sehingga 31 disember 2017. 


Siapa yg perlu pakai Belvya Pss
😇 Pipi yg bulat
😇 Yang mana ade dagu 2 tak pun 3
😇 Yang agak2 sekitar hidung tebal lemak
😇 Yang lemak kat lengan perut pinggang peha dll yg susah nak buang
😇 Yang terasa ada selulit tersembunyi tapi suami tetap nampak
😇 Yang ade stretchmarks jadi hilang confident bersama suami
😇 Kulit kusam dan kering
😇 Yang mana rasa nak nampak muda 10 tahun
.
Cara nak dapatkan belvya gold?
WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap di bawah


Antara testimoni yang telah diterima