Thursday, 21 December 2017

Promosi Yes BELVYA GOLD EDITION

Assalamualaikum.

Promosi YES BELVYA GOLD EDITION berlangsung sekarang 
sehingga 31 disember 2017. 


Siapa yg perlu pakai Belvya Pss
๐Ÿ˜‡ Pipi yg bulat
๐Ÿ˜‡ Yang mana ade dagu 2 tak pun 3
๐Ÿ˜‡ Yang agak2 sekitar hidung tebal lemak
๐Ÿ˜‡ Yang lemak kat lengan perut pinggang peha dll yg susah nak buang
๐Ÿ˜‡ Yang terasa ada selulit tersembunyi tapi suami tetap nampak
๐Ÿ˜‡ Yang ade stretchmarks jadi hilang confident bersama suami
๐Ÿ˜‡ Kulit kusam dan kering
๐Ÿ˜‡ Yang mana rasa nak nampak muda 10 tahun
.
Cara nak dapatkan belvya gold?
WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap di bawah


Antara testimoni yang telah diterima 
































Dqueen Ultrslim Korset

D'QUEEN ULTRASLIM CORSET
========================

• Korset ultraslim diperbuat drpd serbuk protein sutera yg sgguh selesa dan tidak panas atau miang ..
• Magnet di jahit dibahagian perut dan belakang korset untuk meningkatkan metabolisma yg membakar kalori spt anda melakukan senaman yg seterusnya membakar lemak dan membantu anda menurunkn berat bdan...
• Anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas
• Bagi ibu yg menyusukan bayi anda boleh pakai nursing bra yg biasa anda pakai krn rekabentuk korset tidak mengganggu proses penyusuan bayi anda..
• Direka khas supaya mudah utk di sarungkn dan di buka..
• Kain yg tahan lasak dan boleh dipakai selama beberapa tahun bergantung kpd cara penjagaan dan basuhan yg btl..
• Harga yg sgt murah dan material yg sgt cantik ..sungguh berbaloi jika anda memilikinya skrg!
• Pemakaian yg berterusan menjadikan anda lebih lansing dan mempunyai bentuk badan yg lebih menarik...
.
.
 ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp for measurement .
.
.
More testimoni and design instagram : @dqueencorset.malaysia














Untuk order :
Whatsapp 0148466814






Wednesday, 6 December 2017

New Baby Belvya - Foundation Hello Cantik


Memperkenalkan produk terbaru daripada Belvya
FOUNDATION HELLO CANTIK


Apa yang WOW sangat HelloCANTIK sampai satu hari je stok kt HQ dah Fully book?? .

• Super Blendable & Super Weighless Fondation
• Bukan sekadar cantik tapi ada tambahan booster serum & gred A+ fish collagen untuk nutrisi kulit.
• 50 SPF (kulit tidak burn dan tidak perlu add on sunblock)
• Full Coverage
• Dijamin kulit tidak berminyak dan bercapuk.
• Kulit sentiasa lembab dan fresh pink-pink sepanjang hari. • Mengunakan teknologi terbaru dengan hanya ada 1 color yang akan mengikut warna kulit dan suhu darah anda. • Hilangakan cela, jerawat, jeragat dan bintik2 hitam. • Awet muda, eyebag, dan kulit tegang.
• Bau yang sangat wangi. • Sesuai untuk kulit sensetif. .

Cepattt korang grab  Travel Pack Limited Edition RM 29 only untuk cuba kehebatan HelloCANTIK. Wajibbb cuba walau korang dah ada fondesyen lain tau. Seriuss mesti tak menyesal heheeee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.







WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik pada link wassap 
www.wasap.my/60148466814/hellocantik



Saturday, 4 November 2017

LOVER FEMININE WASH



Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .

Untuk order : whatsapp 014 8466814



































Wednesday, 1 November 2017

Dqueen Bengkung



.
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅBarang Panass !!! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . .
.
Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- .
๐Ÿ“ขBaik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . .
๐Ÿ“ข Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . .
๐Ÿ“ข 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! .
.
๐Ÿ“ข Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . .
๐Ÿ“ข Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . .
๐Ÿ“ข Tidak Berlipat & Bergulung . .
๐Ÿ“ข Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . .
๐Ÿ“ขProses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. .
.
Material: nylon & spandex
.
.
Size S: 23"-33"  M: 24"-34"  L: 25"-35"  XL: 26"-36"
.
.
Height/Tinggi: 11"
.
.
Rm90 sahaja ๐ŸŒน
.
.
WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link 






DQUEEN PLUFFY TOINK-TOINK


Memperkenalkan D'Queen Pluffy "Toink Toink" yang sangat lembut.

Serius memang
puas hati. Nak blend foundation pon senang je.Span paling lembut & texture foundation
akan jadi sangat cantik. 

paling senang nak ratakan foundation.Serius best guna lembut je "toink toink" comel. Selesa guna buat Blend Foundation. Rugi tak beli uolls. 

Mana nak dapat 
span lembut harga murah camni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. 

#DQueenPluffy













Dqueen Pluffy Soap 



Di datangkan khas bersama pluffy soap. Sabun pencuci khas untuk mencuci pluffy span. So nanti pluffy sentiasa bersih

Harga : RM49.90 EXCLUDE POS.

Untuk order : whatsapp ke 014 8466814 or terus klik link wassap di bawah