Saturday, 4 November 2017

LOVER FEMININE WASH



Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
๐Ÿ€Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
๐ŸŒนDlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
๐Ÿ€Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
๐ŸŒนMasalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
๐ŸŒนPelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
๐Ÿ€Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .

Untuk order : whatsapp 014 8466814



































Wednesday, 1 November 2017

Dqueen Bengkung



.
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅBarang Panass !!! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
D'Queen Bengkung 16 tulang bersama 15 cangkuk . .
.
Kenapa D'Queen Bengkung adalah stock PANAS :- .
๐Ÿ“ขBaik utk lelaki / wanita yg nak mengempiskan perut . PERUT BUNCIT hilang sekelip mata . .
๐Ÿ“ข Menyokong penuh tulang belakang dan menutup semua lemak dengan sempurna . .
๐Ÿ“ข 16 tulang berfungsi seperti korang memakai 2 lapis corset . LEBIH CEPAT ! LEBIH EFFECTIVE ! .
.
๐Ÿ“ข Sesuai utk wanita yg baru lepas bersalin utk merapatkan rahim dan mengempiskan perut . .
๐Ÿ“ข Pembakaran lemak lebih cepat ! Fabrik sungguh SELESA & SEJUK . Material tahan koyak . .
๐Ÿ“ข Tidak Berlipat & Bergulung . .
๐Ÿ“ข Sesuai untuk penggunaan harian ataupun bersukan . .
๐Ÿ“ขProses pembakaran lemak lebih cepat dan semulajadi . Masalah sembelit pun boleh hilang tau. .
.
Material: nylon & spandex
.
.
Size S: 23"-33"  M: 24"-34"  L: 25"-35"  XL: 26"-36"
.
.
Height/Tinggi: 11"
.
.
Rm90 sahaja ๐ŸŒน
.
.
WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link 






DQUEEN PLUFFY TOINK-TOINK


Memperkenalkan D'Queen Pluffy "Toink Toink" yang sangat lembut.

Serius memang
puas hati. Nak blend foundation pon senang je.Span paling lembut & texture foundation
akan jadi sangat cantik. 

paling senang nak ratakan foundation.Serius best guna lembut je "toink toink" comel. Selesa guna buat Blend Foundation. Rugi tak beli uolls. 

Mana nak dapat 
span lembut harga murah camni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. 

#DQueenPluffy













Dqueen Pluffy Soap 



Di datangkan khas bersama pluffy soap. Sabun pencuci khas untuk mencuci pluffy span. So nanti pluffy sentiasa bersih

Harga : RM49.90 EXCLUDE POS.

Untuk order : whatsapp ke 014 8466814 or terus klik link wassap di bawah




Tuesday, 31 October 2017

Dqueen Corset




D'QUEEN CORSET
===============
PREMIUM LATEX CORSET
- DESIGN EKSLUSIF -
- KUALITI ANTARABANGSA -

D'QUEEN CORSET PREMIUM LATEX

✅ PEMBAKARAN LEMAK SANGAT CEPAT 
✅ Sangat sesuai utk perut BUNCIT
✅ Tiada kesan sampingan
✅ Sangat Selesa 
✅ Menyembunyikan lemak dan nampak ramping
✅ Menyokong belakang badan anda 
✅ Membentuk tubuh menarik 
✅ Cepat dan serta merta turun dua saiz pinggang anda !
✅ Perut makin mengecil
✅ Sesuai pakai masa Kerja, Exercise, Majlis keraian , & dirumah
✅ Orang hanya perasan anda RAMPING

Kenapa korang harus memiliki D'QUEEN CORSET ?

๐Ÿ’‹D'QUEEN CORSET kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif
๐Ÿ’‹ Jaminan tidak akan BERLIPAT.
๐Ÿ’‹ Jaminan fabrik yang SELESA
๐Ÿ’‹ Jaminan fabrik tidak PANAS 
๐Ÿ’‹ Jaminan fabrik sangat KUALITI












Saturday, 23 September 2017

PROMOSI PENGAMBILAN SILVER LEADER BELVYA



SERTAI BELVYA FAMILY HARI INI JUGA...!! 

Step pertama silver Leader, silver leader boleh lantik dropship je. Step kedua Gold Leader . Gold leader boleh lantik silver leader dan dropship dan layak untuk merekrut seramai mana silver dan Dropship seluruh Malaysia, no limit.

✅MODAL PERMULAAN RENDAH

Modal Permulaan Silver sangat rendah dengan margin keuntungan yang sangat tinggi kami sediakan keuntungan yang besar dalam Team belvya melebihi apa yang anda fikirkan. Keuntungan 35% untuk silver dan 50% untuk gold leader. Dalam group akan kami ajar secara menyeluruh.

✅PRODUK RARE SEJAK 2013 
Ini merupakan kekuatan team belvya apabila kita merupaka pioneer untuk produk scrub kurus dan Vshape muka, yang telah dikenali dan menjadi sebutan ramai. Dengan testimoni yang sangat2 wow dan cara marketing yang berkesan insha Allah semua leaders senang untuk menjual di platform masing-masing. Our Signature produk memang sangat sikit persaingan di dalam pasaran produk. 

✅ MARKETING CLASS ONLINE 
Kami sediakan untuk semua leader untuk menambah ilmu, Strategi Pemasaran Online yang Efektif dan berkesan. Anda tidak perlu buka kedai fizikal untuk mempromosikan Produk Belvya, tidak perlu simpan stock yang banyak. Habis stock baru restock lagi. Testimoni berbelas ribu bertulis dan bergambar telah kami perolehi sejak awal pengeluaran Produk Belvya. Kami sebagai founder bersedia membantu anda untuk share cara untuk berniaga, dengan pengalaman hampir 10 tahun berniaga online. 

✅SUPPORT GROUP
Silver leader juga akan di serap ke dalam group whatsapp dan telegram Suport 24/7 dimana kami akan sharing segala ilmu pemasaran, facebook ads, Kami sediakan template from A to Z termasuk template untuk anda follow up pada semua costomer anda. Cara mudah jawab segala pertanyaan pelanggan, teknik Close Sale Hebat yang akan buat cust tak sabar ingin mendapatkan produk dengan anda .

Peringatan, Anda hanya dibenarkan mengadakan promosi JIKA PIHAK HQ MENGADAKAN PROMOSI. Jika didapati ada permainan harga, Kelayakan anda sebagai Leader akan ditarik serta merta dan nama anda akan di ban dari menjual produk Belvya. Oleh itu sama-sama lah kita jaga kualiti produk dan harga agar semua akan dpt keuntungan yg tinggi dan sama rata.

Kenapa BELVYA? 

1) Produk yang beribu-ribu testimoni, Setiap hari dapat testimoni baru

2) Customer always repeat order.

3) paling penting KKM APPROVED!

4)Persaiangan yang kurang berbanding produk2 yang lain. (skincare, ubat kurus dll) 

5)Dipercayai sejak 2013 

6)Team yang sangat support dan dikelilingi dengan "positive circle"

Terus WHATSAPP KE 0148466814 OR TERUS KLIK LINK WASSAP


Monday, 22 May 2017

PROMOSI RAMADAN RAYA BELVYA GOLD


Berita Baik Buat Peminat-peminat Tegar Belvya Gold Edition. Hq Belvya Berbesar Hati Untuk Adakan Promosi Sempena Ramadan Dan Raya 2017 ni. Tarikh Dan Harga Promosi Adalah Seperti Berikut

21 Mei 2017 - 9 Julai 2017

Normal Price : RM120

HARGA PROMOSI 
1 KOTAK RM110
2 KOTAK RM210
3 KOTAK RM300

**Harga Tidak Termasuk Postage 

Untuk Order :
WHATSAPP / TELEGRAM : 0148466814







                               







Monday, 8 May 2017

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Paloma & Waseem

PALOMA Baby Blue/ Purple Yam/ Light Dusty Pink / Pastel Mint Green

INFO:

Paloma beautiful pleated gabungan premium high quality moss crepe bersama pleated plain yang halus, lembut dan tersusun rapi. Paloma yang sangat menawan dengan effect pleated yang beralun menjadikan Paloma antara baju raya yang wajib anda miliki ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Kak kiysaa gerenti korang akan kelihatan sungguh outstanding dihari lebaran dengan cutting yg direka khas utk menampakkan anda kurus dan tinggi. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Warna-warna pastel yang memukau pasti membuatkan korang tak tdo malam nak pilih mana satu kan? Kak kiysaa pun sama ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Opsss lagi satu pleated yang kak kiysaa gunakan ni yang premium high quality tau, so in real memang lagi cantik rasa nak terbang-terbang je ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Jadi kalau korang nak beraya di kampung, kak kiysaa sarankan grab PALOMA yang gojess terlampau ni? Harga memang terbaik dari ladang dengan kualiti yang kami tawarkan.

๐ŸŒนMaterial Premium High Quality Moss Crepe
๐ŸŒนZip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request)
๐ŸŒน Pinggang getah kiri dan kanan
๐ŸŒน Size S, M, L
๐ŸŒน Tidak mudah kedut dan renyuk, Tidak panas, tidak jarang, nak iron pun senang korang.
๐ŸŒนMenggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 259
HARGA NORMAL RM 299
(Tidak termasuk kos penghantaran)





WASEEM Baby Blue/ Purple Yam/ Light Dusty Pink / Pastel Mint Green

INFO :

WASEEM Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan tegap, sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Premium High Quality Moss Crepe yang sangat selesa dipakai dan terletak cantik pada badan. 
⚽ Menggunakan material & warna yang sama dengan baju isteri tersayang
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

HARGA ISTIMEWA RM 239
HARGA NORMAL RM 279
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET WASEEM & PALOMA  DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 480 SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.