Friday, 30 November 2018

BELVYA & HELLO CANTIK COSMATICS YEAR END SALE

Yessss...telah tiba YEAR END SALE BELVYA DAN HELLO CANTIK COSMATICS. Sangat-sangat jimat dan berbaloi. 

CARA ORDER : WHATSAPP 0148466814 OR terus klik link nih 










TESTIMONI BELVYA 











TESTIMONI HELLO CANTIK
















Thursday, 29 November 2018

MY BEAUTY FOOD BY BELVYA






KELEBIHAN MY BEAUTY FOOD

✔️ Cara sublingual atau semburan bawah lidah terbukti menyerap nutrisi dengan lebih cepat99% lebih berkesan

✔️  Kandungan premium di dalam My Beauty Food mempunyai agen pemutih semulajadi setanding produk antarabangsa

✔️ My Beauty Food mempunyai agen antioksida yang tinggi

✔️ My Beauty Food menjadikan kulit lembap dan segar sepanjang hari

✔️ My Beauty Food juga menyegarkan mulut (nafas segar)

✔️My Beauty Food senang dibawa kemana-mana sahaja, hanya simpan didalam handbag sahaja. 

✔️ Cepat mudah dan senang diamalkan sebab tidak mengambil masa yang lama dan tidak perlu bancuh atau kemam. Kulit cantik, badan cergas.



KEISTIMEWAAN MY BEAUTY FOOD

✅My Beauty Food adalah Spray oral yang menggunakan teknologi NANO-MIST
✔️ My Beauty Food menghasilkan kadar resapan 9X LEBIH TINGGI berbanding pil
✔️ Nutrisi dapat diserap SERTA MERTA dalam sistem peredaran darah dalam masa beberapa minit sahaja
✔️ Tiada 'fillers' atau 'binders' hanya kandungan tulen yang diterima oleh sel badan
✔️ Kemasukan yang mudah, tidak perlukan air untuk ia bertindak dengan pantas dan berkesan!




Ingredients My Beauty Food
- Sarang burung (premium quality)
- Vitamin C 
- Orange
- Aloevera 

Ingredients My Beauty Serum 
- Pati Gluta
- Pitera 
- Vitamin C




OFFER YEAR END SALE. DENGAN SETIAP PEMBELIAN MY BEAUTY FOOD, FREE SAMPLE MY BEAUTY SERUM 

CARA ORDER : 






Saturday, 6 October 2018

Arctic sea

Forever Arctic-Sea
.
• Gabungan unik antara Omega-3 (minyak ikan) dan Omega-9 (minyak zaitun)
• Minyak ikan daripada laut dalam Arctic yang bebas daripada pencemaran
• Mengandungi Vitamin E sebagai antioksidan
• Baik untuk pertumbuhan otak dan mata
• Mengurangkan paras kolestrol dalam darah
• Menguatkan minda dan daya ingatan
• Membantu menyokong fungsi sendi yang sihat
• Ciri-ciri anti-keradangan dan melegakan kesakitan
.

.

Saturday, 4 August 2018

Dqueen Bengkung

Kebaikan D'Queen Bengkung

=====================

.

.

👙Mempunyai 16 tulang  pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkung sekaligus)

.

👙Material kain yang sangat bermutu tinggi

.

👙Sesuai untuk lelaki dan wanita

.

👙Bagus untuk support tulang belakang

.

👙Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda

.

👙Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga

.

👙Mempunyai 2 colour hitam & nude

.

👙Tidak akan berlipat & bergulung .

.

👙Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL

.

.

Harga : Rm90 tak masuk postage 

Cara order : Whatsapp terus ke 0148466814 atau terus klik link ni https://linktr.ee/nurbeautyforever dan update kami ukuran pinggang korang dalam inchi .

.

.

Kami akan suggest size yg tepat , sebab kalau salah kite tak boleh tukar ya sebab nak jaga kualiti hygine .









Wednesday, 1 August 2018

HELLO CANTIK MINERAL LOOSE POWDER

Walaupun ramai yang bagi feedback Pakai Hello Cantik fd tak yah guna bedak pun dah cantik.

.

Macam sebelom ni founder kita pakai Laura Mercier  LP (harga Rm 169) tapi pakai bila nak keluar lama2. Sebab sayang nak pakai hari2. Hehe. Tapi bila dah ade Mineral Loose Powder Yang harga dia jauh lebih murah ni,  terus la pakai hari2. Rase tak lengkap klo tak dap dap sikit MLP . Dah la wangiii. Dia akan buat foundation LOCK dan statik je. Awak akan nampak perbezaan yang ketara tu. Make up nampak mahal lain machemmm 😆


Sebab tu lepas pakai Hello Cantik booster serum foundation awak pakai Mineral Loose Powder dia akan stay je cantik macam tu..☺️ ingat, Tujuan dia untuk KUNCI foundation di wajah tu. 

SPECIAL PRICE : RM70 (NP: RM80)

Harga super jimat dengan pembelian kombo HELLO CANTIK BOOSTER SERUM FOUNDATION + MINERAL LOOSE POWDER

CARA ORDER : WHATSAPP 0148466814 OR TERUS KLIK LINK NI https://linktr.ee/nurbeautyforever