Pages

Wednesday, 21 October 2020








Tubuh badan anda berhak mendapatkan yang terbaik! Dapatkan yang terbaik daripada Forever - Wellness Pack yang direka untuk anda sekeluarga untuk kekal sihat dan ceria
Your body deserves the best! Get the best from Forever - the Wellness Pack designed for you and your family to stay healthy and happy

Dapatkan di sini sementara stok masih ada
 

Monday, 28 September 2020

Aloe Ever Shield

 ALOE EVER-SHIELD 🤔

Apa istimewanya deodorant Forever Living ni agaknya?


👉 Tiada bahan kimia yang bahaya seperti garam alumunium yang boleh menyumbat liang pori kulit dan menyumbang pada kanser payudara

👉 Tahan lama lebih 6 bulan

👉 Tak melekit- selesa je rasa

👉 Bahagian ketiak baju tidak lagi kuning

👉 Tidak jadikan baju keras di bahagian bawah lengan tu

👉 Dihasilkan menggunakan aloe vera untuk melindungi bau badan dengan berkesan


Yang paling best takkan membuat bahagian bawah lengan kita hitam .. tapi semakin cerah dan cerah 😍


#AloeEverShield





Saturday, 19 September 2020

Young & Glow X Mamasab Foundation











Cuma perlu calit sahaja Young and Glow pada wajah dah ratakan keseluruh muka. Tak perlu pakai make up tebal² dah.

Fd ni Jimat tau. Boleh Pakai 4 ke 5  bulan (bergantung penggunaan).
Memang tahan lama setelah pakai seharian. Tak bercapuk pula tu.
Tekstur lembut~ tak berminyak 💋
🌸 Melembabkan kulit
🌸 Serum merawat jerawat & jeragat
🌸 SPF 45 melindungi dari sinar UV
🌸 Anti penuaan
🌸 Menghilangkan garis kedutan muka
🌸 Membuat wajah berseri & Glowing
Waahhh dah Lengkap kan... 💋 ❤

Untuk order terus klik 👉 SINI 👈














 

Saturday, 28 December 2019

Manfaat Pomesteen Power





SEBAB UNTUK MEMINUM POMESTEEN POWER⭐

🌸Melawan radikal bebas yang menyebabkan kanser. 
🌸Monopause/ Mengurangkan senggugut menstrual/ Haid.
🌸Menyembuh keputihan.
🌸Mengurangkan risiko penyakit kencing manis.
🌸Baik juga untuk ibu yang mengandung atau lepas bersalin.
🌸Melindungi otak bayi (asid folic).
🌸Mengelak alahan ibu yang mengandung
🌸Membersih kotoran darah nifas.
🌸Mempercepat penyembuhan luka sistem peranakan.
🌸Memberi tenaga selepas bersalin/ menghilangkan rasa letih.
🌸Meningkatkan sistem pertahanan badan.
🌸Memperbaharui sel tubuh badan.
🌸Baik untuk kesihatan servik.
🌸Melambatkan penuaan.
🌸Mengawal tekanan darah, hypertension, mental dan tekanan fizikal.

Untuk order or pertanyaan klik sini













YEAR END SALE BELVYA MY BEAUTY SHAPE & HELLO CANTIK COSMETICS



Yeayy..now belvya x hello cantik cosmetics tengah on sale tau. So korang yang nk
jimat banyak boleh laa amik peluang ni. SALE ni sehingga 31.12.19 jek tau. Untuk info lanjut boleh klik link ini or terus whatsapp ke 0148466814





Saturday, 14 September 2019

Young and Glow Foundation

PERHATIAN KEPADA WANITA SUKA
SOLEKAN CANTlK GLAM & CEPAT ! !

Saya suggest untuk pakai Young and Glow foundation ni. Haritu dah pakai, harini repeat pakai lagi tau. Sangat mudah & cepat, bersolek dengan ringkas & nampak glowing.

Memang terbaik la glowing foundation
ni .

Kandungannya sangat bagus untuk kulit:
🌸Minyak Argan
🌸Ekstrak Pudina
🌸Vitamin C&E
🌸Minyak Biji Aprikot
🌸Serum Merawat Masalah Kulit..
🌸Tiada Bahan Kimia merbahaya!
🌸Tiada Bahan berasaskan haiwan & HALAL.
Haa best kan?

Jom baca khasiat & kelebihan Young and Glow ni:
❤Melindungi kulit dari sinar UV (Sunblock SPF 45)
❤Melembabkan kulit wajah (Moisturiser)
❤Memperbaiki masalah kulit(Serum)
❤Sesuai pakai Medium coverage to Full coverage
❤Kulit sensitive pun boleh pakai
❤Bau pun wangi
❤Sesuai untuk semua jenis kulit
❤Tekstur lembut dan ringan bila pakai
❤Mesra solat
❤Mudah cuci
❤Tahan 2 bulan bergantung penggunaan










Friday, 16 August 2019

Manfaat Aloe Propolis Cream




🌞🌞Manfaat Aloe Propolis Cream 🌞🌞

Aloe Propolis Cream mengandung bahan utama propolis yang merupakan antibiotik alami yang bersifat sebagai antibakteri, dan aloe vera yang bermanfaat membantu menyembuhkan luka pada kulit. Perpaduan keduanya membantu mempercepat penyembuhan luka, seperti luka bakar, luka memar, atau luka yang terbuka.

Aloe Propolis Cream juga dapat mengatasi berbagai masalah kulit seperti kulit melepuh dan terkena luka bakar, kulit lecet akibat tergores atau terjatuh, terbakar sengatan matahari (sun burn), luka akibat gigitan serangga, jerawat disertai infeksi, dan luka-luka.

Aloe Propolis Cream mengandungi Bee propolis yang merupakan antibiotik yang memiliki sifat antibakteria sehingga dapat mencegah infeksi di luka. Bee propolis juga mengandung caffeic acid phenetyl ester (CAPE) yang telah dikenal secara klinikal sebagai anti peradangan.

Manfaat Aloe Propolis Cream👇
🐝Memiliki sifat anti-bakteria
🐝mengalak pertumbuhan sel baru pada kulit untuk lebih cepat terbentuk karena mengandungi kolagen
🐝Mencegah parut
🐝Membantu mempercepat proses penyembuhan luka
🐝Melindungi luka dengan pertumbuhan bakteria yang boleh menyebabkan iritasi atau infeksi
🐝untuk cacar air, luka lebih cepat mengering & tidak meninggalkan bekas di kulit
🐝sesuai untuk jerawat
🐝sesuai untuk semua masalah kulit seperti ekzema, psirosis, kayap, panau, jerawat batu/pasir
🐝Tidak pedih dan panas pada kulit, terasa dingin & cepat mengering 

Saran penggunaan:
Bersihkan area luka atau tempat kulit bermasalah terlebih dahulu, sapukan Aloe Propolis Cream secara nipis sebanyak 2 hingga 3 kali sehari

Untuk order / pertanyaan 
whatsapp 0148466814 or terus klik link sini