Sunday, 9 September 2012

Pengedar SNE Beutskin Essence Diperlukan Di Seluruh Negara.

                                   

Hye2 semua...dah lame rase tak update blog sejak kawen nih...hihihi...al maklum laa..mode honeymoon lg.. tp bisnes tetap tidak dilupakan...busy jugak COD brg n pos  pada customer...saya sayang customer saya..tanpa anda sape lah saya kan..=) 



ok..sebenarnye saya nak cari insan2 yang berminat untuk menjadi dealer SNE Beutskin Essence...sape yang tak pernah dengar pasal produk nih boleh tgk post saya yang lame...ADIRA AF, ISMA AF, STACY, SAIDA (kakak  siti nurhaliza), rozie (kakak ipar siti nurhaliza) amik supplement nih tau..sebab tuh kulit diorg nampak gebu je kan...so, ape lagi, jom jadi sebahagian warga SNE...boleh dapat produk dengan harga murah tau..then dapat lg bonus daripada syarikat...berbaloi2...sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di 014 8466814 or boleh jugak pm fb saya..add saya pon dialu-alukan..hihihi

6 comments:

  1. salam macammane ye nak jadi dealer?brapa modalnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. UNTUK JADI DEALER BIASA JUST BELI SEKOTAK THEN TERUS JADI AHLI..PEMBELIAN SETERUSNYA RM200

      Delete
  2. WSALAM..UNTUK JADI MOBILE STOKIS PERLUKAN RM3000 DAPAT 15 KOTAK BEUTSKIN ESSENCE.. =)

    ReplyDelete
  3. askm klau nak wat dropship blh ker,harga die cmner plk ye

    ReplyDelete
  4. salam sy nk jd ahli so mcmane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..untuk jadi ahli just beli sekotak Beutskin or SNE kapsul..automatik jadi ahli. =)

      Delete