Tuesday, 2 October 2012

Fenomena SNE Beutskin Essence.

Assalamualaikum...
Insyaallah minggu ni stok SNE Beutskin Essence akan sampai..(tak sabarnyeeee)..sebaik sahaja saye terima parcel, saya akan pos terus kepada pelanggan yg telah membuat pembayaran..kali nih restock byk2 punye...dgr cite 2 juta stok BE yg sampai ke Malaysia pada minggu ini telah habis dibooking...wow..hebat betol penangan BE nih.mggu depan pulak sampai yg baru..so kawan-kawan, mase nih la kite nak rebut peluang dengan menjadi dealer atau yg lg best jadi MOBILE STOKIS. Cara nak jadi Mobile Stokis adalah dengan membeli 15 kotak BE (RM3000)..15 kotak tuh sekejap je da habis tau..boleh cari ahli under kite lagi..then dapat insentif/bonus drp company.. Produk dah hebat, nanti customer yang akan cari kite tau..trust me..Mula-mula dulu saya just beli 4 kotak je..jadi ahli biase...test market..then tak sangke ramai yg minat, terus upgrade jadik Mobile Stokis..Now dah ade 4 org mobile stokis under saye..yeayyy..bonus bulan ogos dah dapat...tak sabar nak tunggu bonus bulan 9 pulak..lagi masyukk..alhamdulillah..maybe rezeki lepas kawen kot.. =) So sesiapa yg nak cari income lebih tu boleh join saya..insyaallah saya akan guide..sms/pm/whatapp 014 8466814.


Perubahan yang berlaku pada Adira laa yang telah memfameskan SNE Beutskin Essence... company kene bg rewards pada die..hihihi





Untuk order or pertanyaan lanjut :
SMS/ WHATSAPP : 014-8466814 (NUR HIDAYAH)





No comments:

Post a Comment