Saturday, 18 May 2013

My Testimoni With SNE and Miracle Tab

Assalamualaikum dan selamat malam...
Malam ni saye nak share dengan korang mengenai pengalaman saye dan jerawat. Bercakap pasal jerawat nih memang mimpi buruk laa bg yg pernah mengalaminya. 
Yang kulit memang dah licin tuh..bersyukur laa yek. Rezeki korang dapat kulit licin dan gebu..tp yang ade jerawat byk tuh jangan mengeluh..maybe ade hikmahnye..

Saye dapat jerawat nih maybe sebab ade resdung. Since kat matriks...banyak gile jerawat tumbuh..yang bernanah tuh sumer ade laa...jeles betol tengok kawan-kawan yg kulit licin tuh..tak perlu berhabis duit nak beli segala macam produk. Daripada yang murah kpd yang mahal sumer ade laa. Pernah jugak amik antibiotik dengan pakar kulit. Nama die doxicyclin(x ingat da ejaan die mcm mane). Amik dalam 6 bulan. Dalam mase 6 bulan tuh ok laa...jerawat tak tumbuh..tpkan bile dah name antibiotik tuh..mesti laa tak bagus bile amik dalam jangka mase yg lame. Stop je amik antibiotik tuh..terus byk blik jerawat tumbuh. 

Bile dah ade banyak jerawat nih, memang ramai laa orang yang tegur. "Nape muke tu??"...eii, tak nampak ke ade jerawat..tanye pulak nape. Mak sedare suggest basuh dengan air sirih..mule2 je semangat nk buat..then lame-lame jadi malas nk carik sirih tuh..leceh pun ade. 

Sampai laa jumpe dengan produk SNE. Sempat laa amik SNE Kapsul & Beutskin Essence selama sebulan then terpaksa stop BE sebab pregnant ( Maybe jugak sebab amik SNE Kapsul dan Beutskin Essence cepat pregnant..memang dah ade testimoni.. BE terpakse stop sebab ia mengecut dan membersihkan rahim)  So teruskan je laa dengan SNE Kapsul..mule-mule takut jugak nak amik SNE Kapsul mase pregnant. Then my upline cakap memang bagus pon untuk baby. (amik skali dengan WIS D untuk perkembangan otak baby).Mase nih jerawat memang ade banyak lagi..huh... i hate u jerawat.

Then tergerak hati nak cube Miracle Tab yang kazen jual..kulit die mmg cantik..jeles2. huhuhu..mule2 pakai Tab Soap ngn HD Essence je..try test..then die kate amik AWF sekali untuk kecutkan jerawat ngn pudarkan jerawat.Dalam pada masa yang sama amik SNE Kapsul ngn TREENEA VCOA jugak (sbg supplement dalaman)..My upline kate amik SNE secara istiqamah untuk dapatkan kesan yang terbaik. Kesan terhadap individu berbeza..

Then...ni results lepas amik SNE Kapsul, Set miracle tab, dan Treenea VCOA.


Gambar pertama tu dalam bulan Februari tahun ni (sila abaikan mata panda tersebut dan gambar tidak diedit langsung)....sangat berpuas hati dengan semua produk ni walau pun tak dapat kulit yang gebu tp jerawat dah tak de tu memang syukur sangat laa kan...sekali sekala sapu jugak sne kapsul tuh pada muka untuk hilangkan jerawat dan pudarkan parut. =) Yang penting tak payah pakai foundation bile jmpe customer...hihihi

Lagi satu suke dengan SNE Kapsul sebab ia turunkan paras gula dalam badan. Bulan 4 aritu my sister bertunang. Banyak la makan makanan manis sebab ade candy buffet. Segala macam kek ngn coklat ade. Sedap2 pulak tuh..makan tak hingat dunia. Tak hingat yang awak tuh ade keturunan kencing manis...huhuhu..


Kebetulan minggu tu pi minum air gula untuk check kandungan gula dalam darah kat klinik. Lepas seminggu nurse call..die kate gula tinggi (rase nak nangis je bile dengar result tuh..) my upline suggest amik 4 biji SNE Kapsul. Lepas  seminggu check gula lagi..Alhamdulillah result antara 4 hingga 5 je (sejam sebelum amik darah tuh minum kopi kat black canyon..hihihi). Kali ke 2 check gula pon result mantain  4 -5 sahaja. Syukur..

Saye jugak perasan semenjak amalkan pengambilan SNE Kapsul, masalah resdung dah kurang (alhamdulillah)..kalau tak pagi-pagi mesti terbersin..then berhingus..mate, hidung n telinge selalu gatal. Merah-merah mate sebab selalu gosok..hidung pon dah jadik lembik...huhuhu..

Insyaallah saye akan teruskan pengambilan SNE Kapsul dan lepas bersalin nanti nak teruskan pengambilan Beutskin Essence. Walau pun sedikit mahal, tapi kesihatan lebih diutamakan. Dah tak mau alami jerawat dan resdung yg teruk lagi. Lagi pun tiap2 bulan dapat bonus daripada SNE Marketing. Just gune bonus tersebut untuk beli produk..bestkan... =)


*SILA MOHON KEBENARAN UNTUK COPY* PLEASE CREDIT TO 
http://nurbeautyforever.blogspot.com/



No comments:

Post a Comment