Wednesday, 28 August 2013

INFO YANG PATUT TAHU MENGENAI BEUTSKIN ESSENCE



      Ramai org salah faham sbenarnya tentang Beutskin ni. Set minda anda semua.
Tujuan utama Beutskin ni bukan untuk cantik wajah. Jika sesiapa mengatakan
makan Beutskin sahaja, dah boleh jadi cantik. Itu konsep yg salah sebenarnya.
Okey saya terangkan dengan lebih lanjut apa sebenarnya fungsi Beutskin yg
digilai para wanita :

1) Wanita mempunyai kitaran haid. Normal date ialah 7 days in a month. So
berapa kali dia haid dalam setahun? 84 hari. Katalah dia mula haid pada umur
12 tahun. Dan kini umurnya 27 tahun. Sebanyak 1,260 hari dia datang haid.
Adakah anda rasa darah haid (darah kotor) tu keluar semua? Kalau keluar
semua, mcm mana boleh berlakunya cyst? Kalau keluar semua, mcm mana
boleh berlakunya fibroid? Dan kalau keluar semua, mcm mana boleh
berlakunya kanser rahim?
-- Inilah tujuan utama Beutskin. Beutskin membersihkan sistem peranakan
wanita dari adanya lebihan ketulan darah. Oleh itu bila anda makan Beutskin,
jgn terkejut jika 1st day of period akan keluar byk darah yg tak disangka.
Takdelah smpai pengsan. Sebab simptom org period ni, dia kuat makan ahaha.
So xpengsanlah kan sbb makanan mmg sntiasa disumbat ke mulut huhu.

2) Wanita yg menyusukan anak. Ada wanita yg kurang susunya. Ada wanita yg
terlebih2 pula susunya sampai kena pam. Kalau tak pam, payudara akan
membengkak. Bagi mereka yg pertama kali pam susu badan, ada yg terpam
sampai terkeluar darah sbb pressure. So sedar atau tak, lebihan susu atau
darah akan tersimpan dalam payudara. Bila cecair itu tidak dikeluarkan
sepenuhnya, akan berlakulah cyst. Makin teruk, akan berlaku kanser payudara.
So aksi potong-memotong akan segera dilakukan.
-- Inilah tujuan utama Beutskin. Lepas dah bersihkan sistem peranakan wanita,
Beutskin menjalankan tugas dgn membersihkan lebihan cecair dlm payudara
wanita. Macam mana Beutskin buang semua tu? Beutskin akan buang melalui
najis kita. That is why sape makan Beutskin, kena minum air masak byk2
supaya lemak yg dikumpul boleh dinyahterjahkan (apakah ayat ini) melalui
sistem kumuhan.
Bila semua lemak di salur darah dibuang oleh Beutskin, maka itulah terjadinya
kulit cantik n bersih. Effect kulit cantik tu last sekali. Bukan utama. Ada
faham? Bagus anak murid saya >_<

Anda tahu apa yg Adira AF amalkan sehingga kulit beliau jadi cantik macam
tu?
- SNE
- Beutskin
- Excel Tea
SELAMA SETAHUN. Inilah rahsia Adira AF. Percubaan yg amat berbaloi bagi
Adira AF. Kita? Takkan sebulan tak nampak hasil terus nak buang Beutskin
dalam tong sampah pula kan. Sabar selalu. Selawat byk2 berserta niat nak
sihat masa nak telan tu. InsyaAllah. Penantian anda berbaloi satu masa nnnt
(^_^)


No comments:

Post a Comment