Monday, 1 December 2014

KILLAFAT Hardcore Shredding FormulaGabungan KILLAFAT Hardcore Shredding Formula bersama PERFECT SHAPING SCRUB pasti memberi pengalaman menguruskan badan yang menakjubkan!!! KILLAFAT Minuman smoothies yang enak, selamat dan 10x lebih berkesan untuk menyingkirkan dan menghapuskan lemak tanpa kesan sampingan.

KEKUATAN KILLAFAT sepenuhnya fokus kepada pembuangan lemak dengan lebih berkesan dan selamat tanpa kesan sampingan!! Dengan formulasi terbaik dan gabungan yang hebat bersama BELVYA PSS (Our Signature Product yang telah mengumpul lebih 2000 testimoni berjaya) Ia pasti pakej pelangsingan yang hebat dan menyeronokkan.

SUPER THERMOGENIC INGREDIENT
 GREEN TEA EXTRACT - Kajian menyatakan Green Tea Extract mampu membakar lemak sehingga 70 kalori sehari secara semulajadi, meningkatkan metabolisme badan, mengawal paras glukosa, menjaga saluran darah lebih stabil dan lancar untuk mengawal tekanan darah, mengurangkan risiko tekanan darah tinggi. Kandungan antioksida dan antiradang di dalam teh hijau dapat membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan dan kedutan pada wajah.

 CIRSIUM OLIGOPHYLLUM - Oligophyllum Cirsium bahan semulajadi yang digunakan untuk membantu anda menurunkan berat badan dengan selamat. Kajian telah menunjukkan bahawa mengambil Cirsium oligophyllum boleh membantu mengurangkan berat badan sebanyak 6.6%, subcutaneous fat sebanyak 26.2% dan visceral fat mass sebanyak 3%.
t
 CARALLUMA FIMBRIATA - Fungsi Caralluma Fimbriata ialah untuk menghalang tubuh badan daripada enzim menghasilkan lemak dan membakar lemak. Ia juga adalah sumber penting Omega - 9 asid lemak, yang membantu keadaan radang seperti radang sendi, dan juga menyokong tekanan darah dan kolesterol yang sihat. Kajian membuktikan ia mampu meningkatkan metabolisma dengan baik serta menambah tenaga.

 CAFFEINE - Kafein memang terbukti efektif diseluruh dunia dalam membantu pembakaran lemak. Kafein berfungsi untuk mengurai atau memecah lebih banyak sel-sel lemak dan mengeluarkannya serta sekaligus mengurangkan penyimpanan lemak didalam tubuh badan.

 CAYENNE PEPPER - Diklasifikasikan sebagai makanan pembakar lemak no 1 oleh penyelidik diluar negara. Kajian menunjukkan bahawa ia membantu dalam peningkatan pengoksidaan lipid. Pengoksidaan lipid adalah apabila lemak dibakar untuk dijadikan tenaga. Ia membantu mengawal nafsu makan dan membantutkan atau melambatkan pertumbuhan sel-sel lemak. Semua ini adalah faktor penting dalam mengurangkan berat badan dan mengekalkan berat badan yang sihat

CHIA SEED - Merupakan antara makanan kesihatan terbaik di dunia dan diakui oleh jutaan saintis terkemuka. Chia Seed mempunyai kandungan fiber dan protein yang tinggi. Peranan utama Chia Seed adalah pemangkin dalam pembakaran lemak supaya lebih berkesan terutama lemak diperut.

CHERRY STEM - Membantu dalam mengurangkan berat badan dan mencegah penuaan. Ia juga bagus untuk menghapuskan toksin didalam badan. Mengandungi vitamin A untuk mencantikkan kulit, kuku dan rambut serta menghilangkan selulit. Cherry Stem juga merawat insomnia.

 PSYLLIUM FIBER - Psyllium mrupakan makanan tambahan fiber terbaik. Membantu berasa kenyang dan dapat mengurangkan berat badan. Ia juga membantu mengurangkan risiko sakit jantung serta merendahkan kolesterol.

"GREAT TASTE TO THE BEAUTIFUL YOU"
HARGA NORMAL RM180/ SS RM185
NOW PROMOTION PRICE SEHINGGA 31.12.2014 RM150/SS RM155 (20 sachet)

CARA MINUM KILLAFAT: 1 SACHET DIBANCUH DENGAN COOL WATER. MINUM SETENGAH JAM SEBELUM LUNCH ATAU DINNER.


UNTUK ORDER : SMS/WHATSAPP/TELEGRAM KE 014 8466814

No comments:

Post a Comment