Thursday, 19 February 2015

Belvya Chinese New Year Sale


Assalamualaikum Dan Selamat Pagi

Maaf lambat update. Now Belvya ade buat Chinese New Year Sale.. Siapa nak restock atau baru nak cube memang berbaloi sangat2 la time offer ni.
Sebekas tu klo pakai muka je tahan dkat dua bulan. Tp klo pki badan jgk cpt la sket hbs kan tp mmg berbaloi2 inchloss sane sini. Plus mmg best scrub ni. Wangi freshh dan kulit pun cerah licin semulajadi.
Meh nak cerita sket kebaikan scrub Belvya yg multi purpose ni:
 Kempiskan pipi kembung uols
 Jadikan wajah uols lebih bujur dan ada shape
 Runcingkan dagu uols tanpa botox bagai
 Lenyapkan double chin uols
 Dapat menghilangkan lemak2 lebih dibadan uols seperti di perut,pinggang, lengan,peha dll
 Dapat menghilangkan selulit2 degil dan rekahan selepas bersalin
 Menjadikan kulit uols bersih lembut dan licin serta kelihatan cerah secara semulajadi
 Mempunyai agen anti jerawat
 Sesuai utk lelaki dan perempuan
 Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
 Kilang berstatus GMP dan @Belvya milik penuh bumiputera Islam



Lagi best kalau ambil skali dengan killafat. Insyaallah lagi power kesan die tau. 


Gabungan KILLAFAT Hardcore Shredding Formula bersama PERFECT SHAPING SCRUB pasti memberi pengalaman menguruskan badan yang menakjubkan!!!
KILLAFAT Minuman smoothies yang enak, selamat dan 10x lebih berkesan untuk menyingkirkan dan menghapuskan lemak tanpa kesan sampingan.
KILLAFAT sepenuhnya fokus kepada pembuangan lemak dengan lebih berkesan dan selamat tanpa kesan sampingan!!
Dengan formulasi terbaik dan gabungan yang hebat bersama BELVYA PSS (Our Signature Product yang telah mengumpul lebih 2000 testimoni berjaya) Ia pasti pakej pelangsingan yang hebat dan menyeronokkan.
Q&A KILLAFAT YANG PERLU TAHU :

1. Apakah kekuatan killafat
-Kekuatan killafat diformulasi kan dimana penyerapan cecair lemak lebih sempurna utk proses detok. Proses menyerap semua cecair yg terletak dlm usus bertukar menjadi gumpalan seperti span lembut yg bertanggungjawab memudahkan pelepasan sisa daripada badan.
-Killafat juga sangat berkesan untuk melegakan kembung perut dan mengawal cecair dibadan.
-Membakar lemak dengan lebih berkesan. Jika anda minum segelas KILLAFAT ia adalah bersamaan dgn 25 gelas teh hijau semulajadi. KILLAFAT mempunyai keupayaan utk mnyingkirkan lemak lemak degil dan menyelesaikan masalah berlebihan berat badan. Kesan boleh dilihat seawal 7-15 hari.
-Formula ini juga akan menyekat (blocker) pengambilan berlebihan gula (gula adalah lemak yg tepu) di dalam badan, karbohidrat (lemak tepu) kalori (tenaga melebihi 2500 kalori sehari) dan kanji (lemak tepu). Dengan formulasi ini akan mewujudkan rasa kenyang yang akan menghalang anda dr makan berlebihan.
-Selain dr membakar lemak, sebagai blocker, detox, killafat dpt mbantu masalah sembelit, cegah hiperlipidemia dan mencantikkan kulit.
-Kesan yang maksima digalakkan digabungkan dengan pemakaian PERFECT SHAPING SCRUB (PSS) sebagai pemakaian luaran. 

2. Apakah main ingredient Killafat?
SUPER THERMOGENIC INGREDIENT
👉 GREEN TEA EXTRACT - Kajian menyatakan Green Tea Extract mampu membakar lemak sehingga  70 kalori sehari secara semulajadi, meningkatkan metabolisme badan, mengawal paras glukosa, menjaga saluran darah  lebih stabil dan lancar untuk mengawal tekanan darah, mengurangkan risiko tekanan darah tinggi. Kandungan antioksida dan antiradang di dalam teh hijau dapat membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan dan kedutan pada wajah.
👉 CIRSIUM OLIGOPHYLLUM  - Oligophyllum Cirsium bahan semulajadi yang digunakan untuk membantu anda menurunkan berat badan dengan selamat.  Kajian telah menunjukkan bahawa mengambil Cirsium oligophyllum boleh membantu mengurangkan berat badan sebanyak 6.6%, subcutaneous fat sebanyak 26.2% dan visceral fat mass sebanyak 3%.
👉 CARALLUMA FIMBRIATA - Fungsi Caralluma Fimbriata ialah untuk menghalang tubuh badan daripada enzim menghasilkan lemak dan membakar lemak. Ia juga adalah sumber penting Omega - 9 asid lemak, yang membantu keadaan radang seperti radang sendi, dan juga menyokong tekanan darah dan kolesterol yang sihat. Kajian membuktikan ia mampu meningkatkan metabolisma dengan baik serta menambah tenaga.
👉 CAFFEINE - Kafein memang terbukti efektif diseluruh dunia dalam membantu pembakaran lemak. Kafein berfungsi untuk mengurai atau memecah lebih banyak sel-sel lemak dan mengeluarkannya serta sekaligus mengurangkan penyimpanan lemak didalam tubuh badan.
👉 CAYENNE PEPPER - Diklasifikasikan sebagai makanan pembakar lemak no 1 oleh penyelidik diluar negara. Kajian menunjukkan bahawa ia membantu dalam peningkatan pengoksidaan lipid. Pengoksidaan lipid adalah apabila lemak dibakar untuk dijadikan tenaga. Ia membantu mengawal nafsu makan dan membantutkan atau melambatkan pertumbuhan sel-sel lemak. Semua ini adalah faktor penting dalam mengurangkan berat badan dan mengekalkan berat badan yang sihat
👉CHIA SEED - Merupakan antara makanan kesihatan terbaik di dunia dan diakui oleh jutaan saintis terkemuka. Chia Seed mempunyai kandungan fiber dan protein yang tinggi. Peranan utama Chia Seed adalah pemangkin dalam pembakaran lemak supaya lebih berkesan terutama lemak diperut.
👉CHERRY STEM - Membantu dalam mengurangkan berat badan dan mencegah penuaan. Ia juga bagus untuk menghapuskan toksin didalam badan. Mengandungi vitamin A untuk mencantikkan kulit, kuku dan rambut serta menghilangkan selulit. Cherry Stem juga merawat insomnia.
👉 PSYLLIUM FIBER - Psyllium mrupakan makanan tambahan fiber terbaik. Membantu berasa kenyang dan dapat mengurangkan berat badan. Ia juga membantu mengurangkan risiko sakit jantung serta merendahkan kolesterol.

3. Adakah akan mengalami pening , cirit birit atau  kerap berdebar?
- bergantung kepada BMI, jika kategori kurus akan mengalami proses buang air besar. Tiada kesan berdebar atau pening. 

4. Ada pantang semasa minum killafat?
Tiada pantang

5. Adakah ibu yang breastfeeding boleh mengambil minuman killafat?
Semua produk slimming tidak menggalakkan ibu menyusu kecuali setelah 6 bulan keats atau sudah berhenti menyusu badan.

6. Masalah kesihatan yang tidak boleh minum killafat?
- tidak sesuai untuk pengguna yang mengalami penyakit jantung, kencing manis 16 keats, buah pinggang, diabetes, thyroid dan masalah hati.

7. Berapa anggaran penurunan berat badan dalam sebulan?
2kg sehingga 16kg

8. Tips penurunan dengan lebih cepat
Pengguna digalakkan untuk minum min 1 liter air utk memudahkan proses pembakaran lemak.

9. Adakah killafat mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
Setiap permohonan mengambil masa 200 hari berkerja. Dan killafat masih dlm proses dibawah kategori makanan kesihatan. Kami akan kemaskini dalam masa ke semasa.

10. Semasa period boleh minum Killafat?
Boleh dan sangat digalakkan semasa period untuk percepatkan proses pembakaran lemak.

11. Cara minum killafat
Bancuh dengan cool water 30 minit sebelum lunch atau dinner. 1  sachet sehari. Sekotak ade 20 sachet.


Untuk Order :
SMS / Whatsapp ke : 0148466814

Follow My Instagram : 
@belvya_malaysia85

No comments:

Post a Comment