Saturday, 23 September 2017

PROMOSI PENGAMBILAN SILVER LEADER BELVYASERTAI BELVYA FAMILY HARI INI JUGA...!! 

Step pertama silver Leader, silver leader boleh lantik dropship je. Step kedua Gold Leader . Gold leader boleh lantik silver leader dan dropship dan layak untuk merekrut seramai mana silver dan Dropship seluruh Malaysia, no limit.

✅MODAL PERMULAAN RENDAH

Modal Permulaan Silver sangat rendah dengan margin keuntungan yang sangat tinggi kami sediakan keuntungan yang besar dalam Team belvya melebihi apa yang anda fikirkan. Keuntungan 35% untuk silver dan 50% untuk gold leader. Dalam group akan kami ajar secara menyeluruh.

✅PRODUK RARE SEJAK 2013 
Ini merupakan kekuatan team belvya apabila kita merupaka pioneer untuk produk scrub kurus dan Vshape muka, yang telah dikenali dan menjadi sebutan ramai. Dengan testimoni yang sangat2 wow dan cara marketing yang berkesan insha Allah semua leaders senang untuk menjual di platform masing-masing. Our Signature produk memang sangat sikit persaingan di dalam pasaran produk. 

✅ MARKETING CLASS ONLINE 
Kami sediakan untuk semua leader untuk menambah ilmu, Strategi Pemasaran Online yang Efektif dan berkesan. Anda tidak perlu buka kedai fizikal untuk mempromosikan Produk Belvya, tidak perlu simpan stock yang banyak. Habis stock baru restock lagi. Testimoni berbelas ribu bertulis dan bergambar telah kami perolehi sejak awal pengeluaran Produk Belvya. Kami sebagai founder bersedia membantu anda untuk share cara untuk berniaga, dengan pengalaman hampir 10 tahun berniaga online. 

✅SUPPORT GROUP
Silver leader juga akan di serap ke dalam group whatsapp dan telegram Suport 24/7 dimana kami akan sharing segala ilmu pemasaran, facebook ads, Kami sediakan template from A to Z termasuk template untuk anda follow up pada semua costomer anda. Cara mudah jawab segala pertanyaan pelanggan, teknik Close Sale Hebat yang akan buat cust tak sabar ingin mendapatkan produk dengan anda .

Peringatan, Anda hanya dibenarkan mengadakan promosi JIKA PIHAK HQ MENGADAKAN PROMOSI. Jika didapati ada permainan harga, Kelayakan anda sebagai Leader akan ditarik serta merta dan nama anda akan di ban dari menjual produk Belvya. Oleh itu sama-sama lah kita jaga kualiti produk dan harga agar semua akan dpt keuntungan yg tinggi dan sama rata.

Kenapa BELVYA? 

1) Produk yang beribu-ribu testimoni, Setiap hari dapat testimoni baru

2) Customer always repeat order.

3) paling penting KKM APPROVED!

4)Persaiangan yang kurang berbanding produk2 yang lain. (skincare, ubat kurus dll) 

5)Dipercayai sejak 2013 

6)Team yang sangat support dan dikelilingi dengan "positive circle"

Terus WHATSAPP KE 0148466814 OR TERUS KLIK LINK WASSAP


No comments:

Post a Comment