Saturday, 4 November 2017

LOVER FEMININE WASH



Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
🍀Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
🌹Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
🍀Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
🌹Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
🌹Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
🍀Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .

Untuk order : whatsapp 014 8466814



































No comments:

Post a Comment