Friday, 2 March 2012

Review Collagen Serum

Collagen Serum


For skin tissue repairing and protection. Smooth wrinkles and fine lines. Moisturize and enhance elasticity. Keep the suppleness and youthfulness to skin

Penjagaan awalan bermula dari sekarang.Sesuai digunakan untuk peringkat umur 23 tahun ke atas.Serum kolagen bertindak sebagai anti penuaan, anti kedua & anti garis halus.Membuatkan kulit bertambah gebu, halus dan lebih bermaya.Membantu mengatasi kulit wajah yang bermasalah seperti kulit wajah yang kusam,mengatasi garis halus penuaan,memudarkan kesan parut jerawat serta memberikan kesan 2 kali ganda untuk menganjalkan licin, cerah dan berseri dalam masa 2-3 minggu pemakaian secara berterusan.

RETAIL PRICE : RM120/BOX




"After 1 month menggunakan Collagen Sheet Mask+ Skincare Set & Collagen Serum,jeragat semakin nipis/berkurangan juga skin tone saya sudah sekata."





Alhamdulillah sy sgt berpuas ati dgn produk everlynn stelah sbulan mgunakannya..
Sblum mgunakan everlynn sy mpunyai mslh jerwat & sbgai permulaan sy hanya mgunakan collagen serum + mask + purifying cream..slama seminggu mgunakan 3 item ni jerwat beransur surut, kulit tidak berminyak, makin putih & berseri2 gtu..hehe..kmudia sy mencuba set skincare slama 2 mggu & ini adlh hasilnya..mmg menakjubkan+puasati sgt2..jerwat lgsung dh xde & parut pun hanya tinggal ckit2 je..pori2 pun dh tetutup..alhamdulillah…x sbr sgt nk tgu licin sepenuhnya muka ni mcm baby gtu..:)..so sesape yg blom mncuba cepat2 try & dpt kan hasil yg magik ni.. 






No comments:

Post a Comment