Sunday, 11 March 2012

Testimoni Pengguna Collagen Serum & Skincare Everlynn




Buat semua customer ini adalah testimoni saya sendiri setelah beberapa minggu pakai produk EVERLYNN Skincare & Serum..dulu sblm pakai produk ni..saya mempunyai masalah oily skin,jerawat yg bila tumbuh besar2 gitu n skin tag..dah pakai EVERLYNN saya dah x risau lagi..now i dah bleh say good bye to oily skin...n skin tag / jerawat dah mula kurang...parut2 pun dh mula pudar...kenapa nk percaya pada yg lain sedangkan EVERLYNN mampu mengubah penampilan anda..anyone kat luar sana yg nak skin cantik..bebas minyak..bebas jerawat n parut serta skin problems yg lain..jom try EVERLYNN..sape x hepi bila skin dah x oily n rasa segar n kulit lebih anjal je- Nur Edura



klik pada gambar untuk melihat tulisan yg lebih jelas


Kesan jeragat pudar setelah 2 bulan penggunaan Collagen Serum Everlynn 


No comments:

Post a Comment