Tuesday, 25 December 2012

SNE Kapsul, Ibu Segala Produk SNE.



KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn 

dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan 

aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan 

teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. 

KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin 

danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan 

sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta 

menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk 

mencapai tahap metabolism yang optimum.



6 CIRI UTAMA



• Melanjutkan usia

• Menyuburkan dan mencergaskan sel

• Menyelaras dan membaik pulih sel

• Mengandungi kesan anti-bakteria

• Menyeimbangkan system badan

• Membersihkan darah dan membantu dalam proses 
detoksifikasi.



MANFAAT UTAMA



• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan 


elemen berbahaya.


• Meningkatkan fungsi system imun.


• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.


• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru 
mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.


• Mencegah jangkitan influenza.


• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.


• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan 

oksidasi.


• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan 

pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan 

prose penyembuhan luka selepas pembedahan.


• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. 

Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.


• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.


• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.





KAPSUL SNE sesuai untuk :


1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; 

penyakit sistem urinary.


2. Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit 

system peredaran darah.


3. Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis


4. Penyakit kulit;


5. Keadaan separa sihat;


6. Fungsi imun yang semakin merosot;


7. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.







Ramai orang tanya apa beza KAPSUL SNE DAN 

BE???


Jawapannya:


SNE ni macam makanan 'wajib' dalam produk SNE 

Marketing sebelum kita cuba yang lain.Badan kita terdedah 

kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan 

lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di 

peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dan 

mula protes dengan

sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. Kiranya 

macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini 

sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah 

kulit.

Maksud saya disini,kedua duanya mempunyai kandungan 

buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan 

buah seabuckhtorn lebih tinggi(100%) berbanding 

BE(30%).BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi 

kulit.Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit 

lain dalam badan,SNE akan merawat segala masalah dalam 

badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja,BE 

tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan 

kandungan buah seabukhtorn yang rendah.Jadi,kesan pada 

kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan 

belum dapat diselesaikan dahulu.Jadi,cara makan perlu lah 

betul dan kesannya bergantung pada individu.Paling lama 

diambil adalah 3 bulan.



Bagaimana SNE membantu dalam pemeliharaan 

kecantikan wajah? 

SNE mengandungi pelbagai jenis kandungan pemeliharaan 

kulit seperti asid lemak bebas, karbonat, sitosterol, fosfolipid, 

VE, VA dan karotinoid yang disahkan berpuluh-puluh kali 

lebih berkesan jika dibandingkan dengan produk penjagaan 

kulit yang biasa. Asid lemak bebas yang terkandung dalam 

SNE mudah diserap oleh kulit, mengekalkan paras asid yang 

lemah pada kuly dan mengelakkan pertumbuhan kulat. Asid 

linoleik dan asid linolinik dalam SNE mempercepatkan 

kadar peryembuhan luka dan menyelaraskan hormon 

dalaman. Karbonat pula menghalang penyejatan kandungan 

air pada permukaan kulut, membekalkan zat makanan 

kepada kulit dan meningkatkan kesihatan kulit. Sitosterol 

memperbaiki peredaran darah kulit. Fosfolipid membentuk 

lapisan perlindungan yang mengelakkan sejatan air, 

mengelakkan ancaman bahan asing dan mempunyai kesan 

penyelarasan haba dan anti-oksida. Oleh itu, memakan dan 

menyapu pada bahagian muka dalam jangka masa panjang 

dapat mencantikkan kulit disamping menghilangkan bintik-

bintik kulit dan kedut. Ia menjadikan kulit anda lebih berseri, 

anjal dan kelihatan lebih muda.



Bagaimana SNE harus digunakan untuk mendapat 

faedah yang optimum?


Pembungkusan SNE dalam kapsul lembut membolehkannya 

melarut sebaik sahaja ia memasuki perut manusia. Oleh 

sebab setiap kapsul SNE mengandungi unsur-unsur aktif, 

maka ia patut diambil bersama air yang bersuhu lebih rendah 

daripada 50 darjah celcius. Waktu yang sesuai untuk 

pengambilan SNE ialah pada 40 minit sebelum sarapan dan 

waktu sebelum tidur. Pengambilan SNE tidak mewajibkan 

sebarang pantang larang makanan mahupun berkonflik 

dengan ubat yang lain. Namun, demi memperoleh kesan SNE 

yang paling optimum, anda dinasihati menjarakkan masa 

pengambilan ubat lain selama 30 minit.


Ada side-effect tak?

Bukan side-effect, tapi tindak balas positif atau tindak balas 

penyelarasan mengikut perubatan Cina. Ia berlaku akibat 

daripada aktiviti pemulihan terhadap organ-organ yang telah 

berhenti berfungsi atau semasa penyingkiran toksik dalam 

badan. Tindak balas penyelarasan memnpunyai kesan 

detoksifikasi yang lebih kuat. Selepas menggunakan SNE, ia 

kan bertindak di dalam tubuh badan dan menghapuskan 

radikal-radikal bebas, virus dan bakteria yang wujud dalam 

tubuh badan, sebelum menyingkirkan toksik-toksik ini 

melalui kulit dan najis. Semasa pemusnahan bakteria dan 

detoksifikasi ini, sesetengah pesakit akan mengalami 

pelbagai jenis masalah termasuk tidur berlebihan, 

kekurangan tidur, penambahan pembuangan najis, warna air 

kencing menjadi gelap atau gatal-gatal kulit. Kesemua ini 

adalah tindak balas yang baik. Namun, keadaan tindak balas 

ini tidak lama. Biasanya tindak balas penyelarasan akan 

berlaku dalam temph 1-6 hari selepas mengambil produk ini 

dan akan hilang dalam tempoh seminggu. Jangka masa 

tindak balas berbeza antara individu. Sesetengah orang akan 

mengalami tindak balas sehingga penyakitnya sembuh. 

Sekiranya tindak balas penyelasan ini bertambah tenat, anda 

boleh menyelaraskan dos. Anda juga perlu meminum air 

yang banyak setiap hari, tetapi jangan sesekali berhenti 

mengambil SNE.


P/S : Ibu mengandung pun boleh ambil SNE Kapsul untuk 

cerahkan kulit baby..Beutskin Essence tidak 

boleh diambil oleh ibu mengandung kerana 

 fungsinya yang membersihkan rahim 




Untuk order or pertanyaan lanjut :

SMS/ WHATSAPP : 014-8466814 (NUR HIDAYAH)

PM FACEBOOK : nurbeautyforever

email : nurbeautyforever@gmail.com


No comments:

Post a Comment