Saturday, 16 February 2013

MIRACLE TAB ~ RAHSIA KECANTIKAN SELEBRITI.

                                    

Assalamualaikum semua...

Hari ni saye nak kenalkan lagi satu produk kecantikan yg saye sendiri telah guna. Dah gune baru saye jual tau. MIRACLE TAB...

Mesti dah ramai yang pernah dengar n ade jugak yg tak pernah dengar kan..produk ni mai dari Korea nun.

Untuk pengetahuan semua, PRODUCT
MIRACLE TAB ni ada beberapa barang iaitu
1.Tab Soap ,
2.HD Glow Essence ,
3.HD Advance Whitening Fluid,
4.EX Perfect Radiance Illuminating Day Cream with SPF50/PA++,
5.Ultimate Perfecting Complex SF,
6.EX Radiance Activator

Produk kecantikan dari Korea ni dah 

lama digunakan oleh selebriti-selebriti 

Hollywood dan Bollywood untuk 

mengekalkan wajah yang cantik dan sihat. 

Produk ni jugak pernah dinobatkan sebagai 

makanan para bidadari kayangan oleh sebuah 

majalah Korea.Rahsia kecantikan selebriti ni 

menjadi tanda tanya kerana produk ni hanya 

boleh didapati oleh golongan selebriti dan 

ternama sahaja. Kini, anda sendiri 

 berpeluang untuk merasai dan alami

 sendiri rahsia kecantikan yang

menjadi tanda tanya ini.





a) EX Brightening Cleansing Bar






RM70

Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan termaju, EX Brightening Cleansing Bar ini merupakan versi pembersih yang diperbaiki dan formula dipertingkat bagi memberikan kesan positif yang berganda dan dalam masa yang singkat.


EX Brightening Cleansing Bar ini mengandungi modifikasi protein antioxidant berganda yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein ini memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.


EX Brightening Cleansing Bar akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Malahan, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia..


Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.



Faedah:

Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.


Cara pemakaian:

Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muku dan badan, biar 2-4 minit, bilas dengan air sehingga bersih.. boleh teruskan dengan produk penjagaan kulit yang lain

NOTA: Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.



b) Miracle Tab HD Glow Essence




RM80


Non-comedogenic. No added colorant, no artificial fragrance. 
Tested under dermatological control.
Ideal for all skin types – even the most 
sensitive
Size: 50 ml  Price: RM 80
Suitable for: Men & Women
Halal



HD memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas. Esen pelembab dan pencerah yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum. Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit.

Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan.

Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif 


CARA PENGGUNAAN

Sapukan pada kulit yang bersih,Boleh dijadikan sebagai pengganti TONER.Jika nak sapu Krim selepas memakai Hd pun dibolehkan

PREMIUM INGREDIENTS :


Reverse osmosis water

Mengandungi semua manfaat air tulen tanpa apa-apa tambahan mineral atau bahan kimia yang merbahaya,Ianya meninggalkan kulit yang benar-benar lembut dan cantik.


Soluble Glutathione Protein

Ia melawan radikal bebassangat berkesan dalam mengurangkan noda kulit,menyahtoksin sel-sel dan menyediakan kulit yang bersih dan berseriDigabungkan dengan vitamin C, - intipati pencerah kulit yang sangat baik.


Purified Sake yeast extract


Mempunyai sejarah yang panjang di Jepun Geishas untuk kulit mereka yang bersih, cantik bercahaya.Ianyanya menggalakkan pertumbuhan semula sel-sel,membolehkan kulit menjadi bersih & cerah berseriIa juga mengetatkan liang-liang Roma yang besar, Menghindarkan kedut dan memperbaiki tekstur kulitDigabungkan denganVitamin CTab HD dianggap sebagai penjagaan kulit yang paling berkesan dan esenanti penuaan.



Arbutin



Pencerah kulit organik yang berkualitiDiekstrak daripada bearberryia adalaht ejen yang selamat sebagai pemutihan dan menghindarkan dari sebarang pembentukan melanin secara dramatik dan mengurangkan pigmentasi.



Vitamin C 



Dalam bentuk yang paling stabilVit C akan melindungi sel-sel kulit dan struktur sokongankulit dari kerosakan UV berkaitanmemperbaiki penampilan kulit yang rosak matahari, mengurangkan radangMenggalakkan penghasilan kolagenmengurangkan hiperpigmentasi dan menggalakkan cahaya serta meningkatkan keberkesanan pelindung matahari.




Vitamin E


Melindungi sel-sel kulit daripada cahaya ultra ungupencemaran, dan elemen-elemen lainyang menghasilkan sel merosakkan radikal bebasMencegah dan merawat selaran matahariMelindungi lapisan epidermis kulit dari peringkat awal kerosakan lampu ultra violetBantuan dalam rawatan pelbagai penyakit kulit atau keadaan kulit, pencegahan dan rawatan parut (parut jerawat atau parut pembedahandan penyembuhan kulit daripelbagai bentuk kerosakan seperti terbakar dan mengurangkan kehilangan lembapan daripada kulit dan menguatkan fungsi halangan kulit.



  
c) HD Advanced Whitening Fluid




RM100


AWF Merupakan sejenis SERUM yang ringan dan tidak berminyak pada kulit.Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensetif..




Bagaimana AWF Bertindak Pada Kulit



HD Advanced Whitening Fluid adalah merupakan produk penjagaan dan pencerahan kulit yang terhasil dari gabungan teknologi pakar bedah kosmetik, penghasilan dari juru makeup dunia hiburan dan juga inovasi sains kulit.


Salah satu bahan aktif HD Advanced Whitening Fluid, Komplex E861 merupakan protein yang sudah lama digunakan oleh pakar pembedahan kosmetik untuk diberikan kepada pesakit yg telah menjalani pembedahan bagi mempercepatkan penyembuhan sel, menghalang pengelapan serta meminimakan parut. Kompleks E861 yang dimodifikasi ini diadun dalam HD Advanced Whitening Fluid bagi memberikan kesan positif yang maksimum, mencerahkan kulit, menghilangkan cela sepantas 7 hari.


Teknologi Luminance Particles yang bertindak untuk membalikan cahaya mampu memberikan seri maksimum pada kulit, selain menghalang pemurungan dan pengelapan sel berlaku. Kosmetik berasaskan teknologi pembalikan cahaya amat popular di kalangan jurumakeup pentas yang memberikan selebriti seri wajah kulit yang tampak luarbiasa. HD Advanced Whitening Fluid diadun dengan Luminance Particles yang dengan serta merta memberikan kulit anda seri yang memukau.


Penyelesaian masalah kulit diselesaikan dari akar umbi. Salah satu kandungan HD Advanced Whitening Fluid, MelanoBloc mampu menyekat pengeluaran melanin dari kilangnya yang memberikan jaminan kulit kekal cerah dan cantik. MoistureLoc pula memastikan kulit sentiasa lembab dan melambatkan proses penuaan.


HD Advanced Whitening Fluid membantu memberikan anda kulit yang cerah sempurna serta tampak lebih berseri - pemilikan yang tidak ternilai nyata dicemburui oleh setiap wanita. Dengan penggunaan konsisten dalam tempoh 7 hari, anda akan merasai perubahan dramatik kulit yang lebih cerah sekata, licin, berseri serta bercahaya.



Tekstur AWF






Lembut dan selamat  Tidak menyumbat liang roma Tiada Hydroquinone, steroids and mercurySesuai untuk semua jenis kulit, walaupun sensetif

Pengunaan: Gunakan siang dan malam
Langkah : Facial Cleanser - Toner - HD Whitening Fluid - pelembab / sunscreen / asas bedak / makeup


FAQ


Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat? 
Adakah ianya mengandungi sebarang bahan berbahaya?
Ya, benar-benar selamat. HD Advanced Whitening Fluid adalah bebas dari hydroquinone, merkuri atau steroid.


Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk melihat hasilnya?
Perubahan awal boleh dilihat dalam masa 2 minggu. Keputusan berbeza-beza bergantung kepada jenis kulit anda, keadaan kulit, kepekatan pigmentasi dan kerosakan warna kulit.


Bolehkan HD Advanced Whitening Fluid mengurangkan kemunculan jeragat, melasme, kerosakan matahari, parut jerawat dan masalah perubahan warna yang lain?
Ya. HD Advanced Whitening Fluid bekerja dengan baik pada semua jenis dan kawasan hiperpigmentasi pada kulit.


Adakah HD Advanced Whitening Fluid juga berkesan pada warna kulit gelap dan warna etnik?
Ya. HD Advanced Whitening Fluid telah terbukti berkesan pada semua jenis kulit, dan semua warna kulit


Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?

Ya. HD Advanced Whitening Fluid sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita, juga boleh digunakan pada kanak-kanak berumur 12 dan ke atas.


Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat digunakan oleh wanita hamil dan ibu yang menyusukan anak?
Ya, ia sememangnya selamat.


Adakah HD Advanced Whitening Fluid membantu mengurangkan jerawat dan / atau kedutan?
Ya. Kompleks E861 akan membantu untuk mengurangkan jerawat dan MoistureLoc akan membantu untuk menghalang garis-garis kering pada kulit dari muncul.


Bolehkah Saya boleh menggunakan krim lain dan / atau produk dengan HD Advanced Whitening Fluid?
Ya. Anda boleh menggunakan pelembap tambahan, toner dan produk pembersihan sendiri.


Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid digunakan pada badan?
Ya, secara amnya ianya digunakan di muka, tangan, leher dan badan


Bolehkah saya memakai mekap selepas menyapukan HD Advanced Whitening Fluid?

Ya. Walau bagaimanapun, sila tunggu sekurang-kurangnya 3-5 minit sebelum menyapu / mengenakan sebarang solekan dan / atau sunblock untuk penyerapan yang sempurna.


Adakah Halal ?
Halal, tiada sumber haiwan digunakan


Saiz 30ml 
HargaRM100/botol



d) EX Perfect Radiance Illuminating Day Cream with SPF50/PA++




RM80


KELEBIHAN DAY CREAM MIRACLE TAB : 


- krim siang ini memberikan perlindungan harian kulit daripada bahaya ancaman persekitaran. 

- Dengan Spektrum luas SPF 50, krim siang ini menghalang kedua-dua sinaran UVA dan UVB untuk mengurangkan tompok usia, garis-garis halus serta menyekatakan warna kulit. 
-pantas menghidupkan seri kulit anda, bercahaya dengan serta-merta.
-Mengandungi dua lapisan teknologi EX Luminance Particles, keajaiban kami dalam mencipta seri kulit dari dalam. 

-Teknologi Luminance Particles yang bertindak untuk membalikan cahaya mampu memberikan seri maksimum pada kulit, selain menghalang pemurungan dan pengelapan sel berlaku. 
- Kosmetik berasaskan teknologi pembalikan cahaya amat popular di kalangan jurumakeup pentas yang memberikan selebriti seri wajah kulit yang tampak luarbiasa. 
- EX Perfect Radiance Illuminating Day Cream’s Luminance Particles memberikan cahaya gemilang kulit dengan serta merta dan bertindak sebagai lapisan kulit kedua yang dibuat daripada partikel pembalikan cahaya yang halus, menguasai dan memantulkan semula cahaya, yang sekali gus mewujudkan cahaya seri kulit ibarat ianya memancar dari dalam. 
- Kecerahan dan seri kulit yang pantas, mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar, sepanjang hari.

- krim siang pelbagai tugas ini menyediakan kulit yang sempurna untuk bersolek.
- EX’s Luminance Particles bertindak sebagai lapisan kulit yang kedua untuk menghasilkan seri wajah yang berpanjangan, sambil mencipta kontur halus dan memberi cahaya dari dalam. 
- Hanya dengan sekali sapuan, kulit kelihatan lebih cerah sekata, bebas dari bayangan ketidaksempurnaan. 
- Untuk memaksimumkan seri kulit dan mengaktifkan dan fungsi menerangi, gunakan krim ini di bawah bedak asas atau two way cake atau bedak kompak ataupun loose.

Sesuai untuk semua jenis kulit
Tidak menyumbat liang roma
Tiada Hydroquinone, Steroid dan mecury
Tiada sumber haiwan

Krim Siang (tiada berwarna)

Cara Pengunaan: 

EX Brightening Cleansing Bar – > HD Glow Essence – > HD Advanced Whitening Fluid (AWF) –> EX Perfect Radiance Illuminating Day Cream with SPF50/PA++ -> Foundation/makeup/powder



e)TAB EX UPC - SF






RM 180 / 30 SACHET 



Kebaikan Miracle EX Ultimate Perfecting Complex SF (UPC SF):

Pemutihan dan pencerahan kulit semulajadi
Mencerah dan merata warna kulit secara keseluruhan.
Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.

Anti Penuaan
Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & tompok kering,
Menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.

Anti Jerawat
Hapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.

Lapisan kulit Baru
Menjadikan lapisan kulit baru yang lebih sempurna, tiada liang yang lebih terbuka, selulit, parut atau kulit oren.

Mencegah Kehilangan rambut
Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting 
untuk rambut berkilau & bersinar

Mengoptimumkan Kesihatan Keseluruhan
Meningkatkan sistem imun badan, anti-tekanan & kemurungan.





f) EX Radiance Activator



RM130/20 sachets


Illuminate and create your skin’s radiance ™
Mencipta dan memberi seri cahaya kulitmu


Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit. EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang.  Bukan itu sahaja, malah EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentation, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedut, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Kandungan:
Protein IllumiCel Complex™
menghalang pemurungan sel kulit berlaku dengan memberikan setiap satunya nutrisi yang diperlukan seterusnya membuatkannya bercahaya dan sihat. Memberikannya traslucensi dari semua lapisan kulit, membalikan setiap sinar cahaya sehinggakan kulit kelihatan seaakan bercahaya dari dalam. Spectrum cahaya bukan sahaja dibalikkan dari permukaan kulit, tetapi juga dari dalam kulit.

Protein Fruitrix Nutrients™
menyegarkan kulit dan membekalkan kulit dengan nutrisi buah-buahan semulajadi yang terbaik, menghalang radikal bebas menyerang kulit, memperbaiki jaringan kulit yang rosak, sehingga kulit tampak licin, muda dan bebas dari sebarang masalah.

Kedua-dua protein diadun dalam serbuk yang mudah larut serta partikel halus senang diserap oleh badan, seterusnya dihantar ke bahagian dalam kulit yang memberikan hasil dramatik dalam masa yang pantas.


Cara minum :

Masukkan serbuk minuman kecantikan EX Radiance Activator kedalam segelas air sejuk (atau suhu bilik) dan kacau. Minum serta merta. Jangan guna air panas.





FAQ

Adakah halal dan selamat?
Halal. Hanya asas tumbuhan digunakan dalam kandungan minuman kecantikan EX Radiance Activator ini. Tiada sumber haiwan. Selamat, tiada kesan sampingan.


Sesuai untuk siapa?
Sesuai untuk semua jenis kulit, wanita dan lelaki berusia 16 tahun keatas.

Ada pantang?
Tiada pantang, boleh diambil bersama produk lain. Boleh diminum semasa haid.

Cara Pemakanan:
Sekali sehari, diminum sebelum tidur atau selepas sarapan, untuk hasil yang cepat, minum dua kali sehari, selepas sarapan dan sebelum tidur.

Berapa lama untuk melihat hasil:
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu (jika dimimum 2 kali sehari, maka hasil dalam seminggu)

Apakah khasiat EX Radiance Activator:
1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi protein IllumiCel Complex.
2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
4. Menyegarkan dan menegangkan kulit
5. Mengecilkan pori, mengawal pengeluaran sebum dan menghalang jerawat
6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin

Khasiat berganda
Berbeza dengan produk lain, sepeket EX Radiance Activator mempunyai kandungan kaya khasiat seberat 15gram, berbanding dengan produk lain yang rata-rata hanya seberat 5gram per paket.

Rasa EX Radiance Activator
EX Radiance Activator juga adalah merupakan minuman yang sedap diminum berbanding setengah produk yang mempunyai bau tersendiri.

Harga & bungkusan
RM130 / pek (setiap pek mengandungi 20 sachets EX Radiance Activator



Untuk order or pertanyaan lanjut :

SMS/ WHATSAPP : 014-8466814 (NUR 
HIDAYAH)

PM FACEBOOK


email : nurbeautyforever@gmail.com






No comments:

Post a Comment