Monday, 8 May 2017

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Alma & Aduka



ALMA NUDE/ DUSTY PINK/ BABY 
YELLOW 

INFO : 
ALMA Beautiful Ruffle yang sangat elegant dengan material exclusive jacquard yang sangat menawan hati siapa yang memandang. Material yang sejuk, lembut, tidak tebal & tahan lasak untuk super mommy bergerak aktif dihari raya tapi masih nampak kekal bergaya 😍😍😍
.
Terus terang kak kiysaa nak bagitahu ALMA in real memang lagi cantik, perincian embossed pada baju memang memukau. Siapa yang pandang memang tahu kain ni nampak sangat mahal. Tapi biasa yang mahal tak boleh lasak kan? Dun worry ALMA senang nak handle, tak perlu susah ke dobi untuk dry clean. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
ALMA beautiful ruffle kak kiysaa nak suggest untuk yang ingin nampak bergaya, elegant, tapi ade anak-anak kecik yang nak didukung, yang duk atas riba, yang bergayut kat mak nyer. Jadi kalau pakai yang berbatu2 berdiamond, beading semua tuh... memang risauuu la kan.. Kalau tercabut. Nangisss la makkk.. 😭😭 Potongan serong pada Ruffle akan buat korang kurus dan tinggi. Jangan terkejut la raya nanti ramai puji dah kurus. πŸ™ˆπŸ™Š 
.
Jadi jangan tenung lama sangat, nanti habis kak kiysaa tak dapat tolong, korang kena cepat grab 1 set sepasang dengan abang sayang. Baru la cantik bergambar pagi raya nanti πŸ‘«πŸ’‘
.
🌹Material Top Jacquard Embossed Exclusive & Skirt Premium High Quality Silk Crepe
🌹Zip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request) 
🌹 Pinggang getah kiri dan kanan 
🌹 Size S, M, L
🌹 Tidak mudah kedut dan renyuk, Tidak panas, sangat lembut, tidak jarang, nak iron pun senang korang. 
🌹Menggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 299
HARGA NORMAL RM 349
(Tidak termasuk kos penghantaran)

COMBO SET ALMA & ADHUKA DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 520 SHJ. SO KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.

UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814
OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814














ADHUKA NUDE/ DUSTY PINK/ BABY 
YELLOW 

INFO :

ADHUKA Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua 😱😱😱😱 Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan tegap, sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Premium High Quality Silk Crepe yang sangat sejuk, selesa dipakai, nampak kherlasss dan jatuh terletak cantik pada badan. (VIP ramai guna kain silk crepe ni tau)
⚽ Menggunakan material & warna yang sama dengan baju isteri tersayang
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai 😊😊

HARGA ISTIMEWA RM 239
HARGA NORMAL RM 279
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET ADHUKA & ALMA DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 520 SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017.

UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814
OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814















UNTUK ORDER :
WHATSAPP /TELEGRAM 
0148466814

OR TERUS  KLIK LINK INI

No comments:

Post a Comment