Monday, 8 May 2017

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Jemila & Jameel

JEMILA DUSTY PINK/ GOLD/ TURKISH BLUE/ LIGHT BROWN
INFO:
JEMILA Beautiful Doll yang istimewa didesign loose & sangat sesuai untuk korang yang nak sorok spare spare tyre atau bagi yang rimas nak pakai corset dihari raya. Boleh makan banyak2 pun perut tak nampak hihi senang kan? πŸ€—πŸ€—πŸ€— Effect half barbie doll yang cantik dan dipadankan dengan skirt printed embossed limited edition ini menjadikan korang antara yang paling sweet dihari raya nanti. Ibu-ibu yang preggy pun sesuai pakai Jemila ni taw! Fefeeling Princess gituw 😘 Kak kiysaa dapat bayangkan betapa cantiknya korang nanti. 😍😍😍Oh ya top Jemila ni korang boleh gayakan dengan seluar jugak tau. So tak rugi beli, lepas raya nnt kita pakai dengan jeans plak. Memang hottt la 😘
Kak kiysaa nak suggest kalau raya nanti korang nak nampak kelainan, lain dari yang lain. Korang patut beli JEMILA ni sebab material ni memang tengah IN tau. Memang segakkk aih pakai time raya nnt 😍

🌹Material Top Shantung Silk Exclusive, Material Skirt Printed Embossed Limited Edition
🌹Zip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request) 
🌹 Pinggang getah kiri dan kanan 
🌹 Size S, M, L
🌹Menggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 239 

HARGA NORMAL RM 269

(Tidak termasuk kos penghantaran)

UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814

OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814



JAMIEL DUSTY PINK/ GOLD/ TURKISH BLUE/ LIGHT BROWN

INFO :

JAMIEL Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua 😱😱😱😱 Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Shantung Silk Exclusive membuatkan cik abang nampak sado. 
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai 😊😊

HARGA ISTIMEWA RM 219
HARGA NORMAL RM 259 
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET JEMILA & JAMIEL DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 440  SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.





UNTUK ORDER : WHATSAPP 0148466814
OR TERUS KLIK LINK INI  www.wasap.my/60148466814

No comments:

Post a Comment