Monday, 8 May 2017

Kiysaa Layna Stunning Raya 2017 - Koleksi Sedondon Paloma & Waseem

PALOMA Baby Blue/ Purple Yam/ Light Dusty Pink / Pastel Mint Green

INFO:

Paloma beautiful pleated gabungan premium high quality moss crepe bersama pleated plain yang halus, lembut dan tersusun rapi. Paloma yang sangat menawan dengan effect pleated yang beralun menjadikan Paloma antara baju raya yang wajib anda miliki 😍😍😍

Kak kiysaa gerenti korang akan kelihatan sungguh outstanding dihari lebaran dengan cutting yg direka khas utk menampakkan anda kurus dan tinggi. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ Warna-warna pastel yang memukau pasti membuatkan korang tak tdo malam nak pilih mana satu kan? Kak kiysaa pun sama πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚Opsss lagi satu pleated yang kak kiysaa gunakan ni yang premium high quality tau, so in real memang lagi cantik rasa nak terbang-terbang je πŸ˜†πŸ˜†
.
Jadi kalau korang nak beraya di kampung, kak kiysaa sarankan grab PALOMA yang gojess terlampau ni? Harga memang terbaik dari ladang dengan kualiti yang kami tawarkan.

🌹Material Premium High Quality Moss Crepe
🌹Zip belakang , Wuduk Friendly & Nursing Zip (can request)
🌹 Pinggang getah kiri dan kanan
🌹 Size S, M, L
🌹 Tidak mudah kedut dan renyuk, Tidak panas, tidak jarang, nak iron pun senang korang.
🌹Menggunakan material & warna yang sama dengan baju melayu abang sayang.

HARGA ISTIMEWA RM 259
HARGA NORMAL RM 299
(Tidak termasuk kos penghantaran)





WASEEM Baby Blue/ Purple Yam/ Light Dusty Pink / Pastel Mint Green

INFO :

WASEEM Baju Melayu Kurta 2 in 1. Baju Melayu yang akan buat para isteri jatuh cinta kali kedua 😱😱😱😱 Aiseyymann! Dengan cutting yang regular fit untuk nampak abang sayang kelihatan tegap, sado, jahitan yang kemas ibarat tempah dengan butik terkenal menjadikan baju melayu kurta antara baju melayu yang paling bergaya, dengan harga berpatutan dan berbaloi untuk digayakan seakan-akan customade. Kalau tempah jahit baju melayu mahal tau diknonnn. Kalah baju kita πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
⚽ Cutting Regular fit yang buat abang sayang nampak tegap.
⚽ Material Premium High Quality Moss Crepe yang sangat selesa dipakai dan terletak cantik pada badan. 
⚽ Menggunakan material & warna yang sama dengan baju isteri tersayang
⚽ Poket pada dada belah kiri
⚽ Poket pada sisi kiri dan kanan seluar
⚽ Pinggang getah pada kiri dan kanan
⚽ Baju Melayu Kurta 2 In 1 
⚽ Butang Friendly 
⚽ Size M,L,XL & 2XL

Apa lagi yang special ye kak kiysaa? Kenapa baju melayu kurta 2 in 1?πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Taraaaa! Sebab semudah ABC baju melayu ni boleh bertukar menjadi kurta. Haaa senang je kan, pagi pakai sekali samping, petang dah boleh tukar pakai dengan seluar slack plak. Kacak idok? Lagi satu yang special baju melayu kurta ni butang friendly. Iaitu mempunyai zip instant pada baju. So sangat senang kalau nak cepat korang zipkan ajee.. Dah siap.. Si isteri tak perlu la susah susah nak cari butang baju melayu kan. Tak de butang pun boleh pakai 😊😊

HARGA ISTIMEWA RM 239
HARGA NORMAL RM 279
(Tidak termasuk pos penghantaran) 
 **FREE BUTANG BAJU MELAYU WORTH RM30**

COMBO SET WASEEM & PALOMA  DENGAN HARGA LEBIH JIMAT IAITU RM 480 SHJ. KORANG JIMAATTTT LAGI RM 18 TAUU. DENGAN FREE KOTAK EXCLUSIVE KIYSAARAYA 2017. 
.

No comments:

Post a Comment